• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

a2000 KÜRT ELEKTROSU DENEME

Cevap: a2000 KÜRT ELEKTROSU DENEME

Teşekkür ederim.

eline sağlık gökhanım bitince paylaş demo yapalım bizde paylaşılım elektroyla..

--- Gökhan kardeşim eline koluna sağlık elektro saz ın tonu güzel olmuş....

--- Ama anlayamadığım bir şey var... şu '' KÜRT ELEKTROSU '' kelimesi nerden çıktı acaba....CAHİLLİĞİMİ BAĞIŞLADA... ben ilk defa duydum ...öyle bir saz sesi, yada saz şekli varda ben mi hiç duymadım veya bilmiyorum??? ....zahmet olmazsa bana bi açıklayabilirmisin....

--- Ama anlayamadığım bir şey var... şu '' KÜRT ELEKTROSU '' kelimesi nerden çıktı acaba....CAHİLLİĞİMİ BAĞIŞLADA... ben ilk defa duydum ...öyle bir saz sesi, yada saz şekli varda ben mi hiç duymadım veya bilmiyorum??? ....zahmet olmazsa bana bi açıklayabilirmisin....[/QUOTE]

ayen kardeşim bende anlamış değilim.müzik aletlerinin çıkardığı ensturman seslerinde de milliyetçilik yapılmaya başlandı.Bu nedir ya anlamadım gitti.Kürt elektro vs.Tamam Kürt-Türk-Laz-Çerkez olabiliriz ama bunu tutupta bir müzisyen olarak kulladığımız ensturmanlara ses ismi olarak vermeyi doğru bulmuyorum.bu benim kendi şahsi fikrim.amacım polemik değil.sadece sese verilen isim ilginç geldi.bilginize.

27 ağustos pazartesi satışa başlıyor emo usb yamaha a2000 için.

arkadaşlar doğu düğünlerinde halaylarda kullanılan bu elektro bu olduğu için adı böyle.. milliyetçiliğe bağlamayın herşeyi, ben bir türk olarak yakıştıramadım dediklerinizi

kolbastı 10 numara olmuş. elinize sağlık. ses ve ritm i bekliyoruz....

--- Ama anlayamadığım bir şey var... şu '' KÜRT ELEKTROSU '' kelimesi nerden çıktı acaba....CAHİLLİĞİMİ BAĞIŞLADA... ben ilk defa duydum ...öyle bir saz sesi, yada saz şekli varda ben mi hiç duymadım veya bilmiyorum??? ....zahmet olmazsa bana bi açıklayabilirmisin....

ayen kardeşim bende anlamış değilim.müzik aletlerinin çıkardığı ensturman seslerinde de milliyetçilik yapılmaya başlandı.Bu nedir ya anlamadım gitti.Kürt elektro vs.Tamam Kürt-Türk-Laz-Çerkez olabiliriz ama bunu tutupta bir müzisyen olarak kulladığımız ensturmanlara ses ismi olarak vermeyi doğru bulmuyorum.bu benim kendi şahsi fikrim.amacım polemik değil.sadece sese verilen isim ilginç geldi.bilginize.[/QUOTE]

arkadaşlar doğu düğünlerinde halaylarda kullanılan bu elektro bu olduğu için adı böyle.. milliyetçiliğe bağlamayın herşeyi, ben bir türk olarak yakıştıramadım dediklerinizi

--Türkiye nin her yerinde halay çalınır ve halay çekilir...ve özellikle de doğu da ki düğünlerde halay larımız daha çok çalınır ...ve halaylarda zurna sesi, elektro saz sesinden daha çok kullanılmasına rağmen.... ben hiç kürt zurna sesi..diye bir ses duymadım....

--Her şeyden önce eğer kürt zurnası veya kürt sazı diye bir ses yada enstrümanı olsaydı bunu hepimiz bilirdik ve USB YAPAN HOCALARIMIZ DA ONA GÖRE USB lerinde veya setlerinde SAZ VE ZURNA İSİMLERİNİ ÖYLE VERİRLERDİ...

--bu saz sesi de bildigin anam babam normal bir elektro saz sesidir...bu saz sesi senin halaylarda daha çok hosuna gittiyse halayda onu kullanırsın ama lütfen kardeşim ülkemizin içinde bulunduğu şu kiritik zamanda kaç yüz yıllık saz sesimizin ismini kendine göre takma adla adlandırma...bir müzisyen olarak bunu kınıyorum...

--

--Her şeyden önce eğer kürt zurnası veya kürt sazı diye bir ses yada enstrümanı olsaydı bunu hepimiz bilirdik ve USB YAPAN HOCALARIMIZ DA ONA GÖRE USB lerinde veya setlerinde SAZ VE ZURNA İSİMLERİNİ ÖYLE VERİRLERDİ...

--bu saz sesi de bildigin anam babam normal bir elektro saz sesidir...bu saz sesi senin halaylarda daha çok hosuna gittiyse halayda onu kullanırsın ama lütfen kardeşim ülkemizin içinde bulunduğu şu kiritik zamanda kaç yüz yıllık saz sesimizin ismini kendine göre takma adla adlandırma...bir müzisyen olarak bunu kınıyorum...

ALINTI

hocam ülkemizin içinde bulunduğu durumla bu konunun hiç bi alakası yok.. milliyetçilikse benden milliyetçisi yok bu sitede.. bu konuyuda siyasete bağlamayalım.. kürt elektrosu diye bir ses var alın bakın yamahanın resmi tanıtım videosunda tanıtan üstad söylüyor

Or700 v2 tanıtımı part 1 | İzlesene.com Video

1.00 dakikaya dikkat..

saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Elektronun kürdü lazı çerkezi mi olur kardeşim?
Baglamalar arasında etnik ayrım yapmayın derim ben :)
hepsi bizim renklerimiz, zenginliğimiz...