• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

A2000 Sistemsel Soruna Yardım Lütfen

yalcin6

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
14 Mar 2010
Mesajlar
173
Tepkime puanı
14
Puanları
18
Konum
Ankara
Enst.
Ketron xd9
Merhaba değerli üstadlar. A2000 v2 klavyemde iranian ve khaligi tuşlarına bastığımda cihaz otomatik demo çalmaya başlıyor. Diğer style larda bu sorun yok. Birde ekran altındaki 6 ve 7 nolu tuşlara basınca (ses alçaltıp yükseltme için) bu kez de otomatik usb ye bağlanma ekranı çıkıyor. En sağ beyaz do ya basıp açtım, düzelme yok. Kullanmaya engel olmuyor aslında style lar ekran kenarından oluyo, ses azaltıp artırmada cruser tekerleği ile oluyor ama bi şekilde kafa karıştırıcı bir durum. Böyle bir sorunu ve çözüm önerisi olan var mı acaba?
 
Tam anlamıyla çözemedim.. format at bakalım.. belki bir yararı olur..
 
a2000 de formatlama yok, fabrika ayarlarına dönüş var. Bu sorunu ilk defa duydum. Ancak v2 plus modellerde sakın sistem güncelleme yapmayın diyorlardı acaba böyle birşey yaptınız mı.
 
Bildiğim kadarıyla format atmak. Sistem yüklemek ayrı şeyler diye düşünüyorum.. bir a2000 kullanıcısı sana söyler.. ben a2000 kullanıcısı değilim..
 
V2 olduğu için ben de bilmeden pek müdehale etmek istemiyorum, silinir birşey olur diye..Sistem güncelleme vs yapmadım. Aldığımda zaten böyleydi, bilerek aldım....Herhalde basit birşeydir kurcalar bulurum sorunu diyordum ama mallesef...Hadi desek tuş altında switch felan problem, o da olamaz çünki switchler çalışıyor ama doğru komut vermiyor. Desemki ayarlara girip tuşlara farklı görevler verildi, e bu da a2000 de mümkün görülmüyor...ben de anlayamadım
 
Sorunun elektronik olduğu anlaşıldı ama halen çözülemedi
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 16 69.6%
  • Kararsızım

    Oy: 7 30.4%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst