• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

a2000 türk paketi lazım arkadaşlar elinde olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: a2000 türk paketi lazım arkadaşlar elinde olan

Ben google den yardım istemedim Hocam senden istedim ayrıca ben yılda 1 defa girmiyorum bu siteye bilip bilmeden konuşma ben hergün giriyorum bu siteye 2 yıldır hergün yorumlarıma bakabilirsin odewin hocama gökhan arkadaşa da sorabilirsin neyse bu hikaye bitmez şimdi artık yamahacı değilim senden de birşey istemiyorum konu kapansın sen bu şekilde devam et bakalım hocam tyros 4 alırsam!!!!!!!!!!!!!!!o zaman yardım isterim senden tamam

değerli hocam elimden geldiğince herkese yardımcı oldum bildiğim kadarıyla, bundan sonrada yardımcı olurum aklımın erdiğince,dilimin döndüğünce,

abim konuyu uzatmayalım , kimse yardım etmek zorunda değil, ayrımcılık her zaman yapıldı ve yapılacak...

:) ben olsam 1 yıl beklemek yerine bi google'da araştırırdım,
siteyi de öyle...

Tyros alsan da maalesef tyros seti de yok elimde peşin peşin konuşuyorum. (ki tyros varsa yardım ederim demedim hala inatla aynı cümleyi kuruyorsun)

Bu arada benimle ya da bizimle ilgili bir polemikte neden ben artık yamahacı değilim ibaresini basa basa söylüyorsunuz anlamıyorum.

Banane! korga geçtin die korg bana para mı verecek? ya da yamahayı bıraktın die yamaha senin yüzünden bir müşteri kaybetttim zararımı öde mi diyecek?

ne alırsanız alın? beni bağlamaz bu bir...

bir ikincisi her yapılan bir paylaşım ya da çalışmanın bir vakti süresi vardır. gündemde olduğu dönemler vardır. Biz, gündemde olduğu dönemde üzerimize düşen insanlığı yapmış mıyız? yazıp-çizip paylaşmış mıyız? o dönemde insanlara gerekli yardımı yapmış mıyız?

insanıları 10 yıl sırtta taşıyıp 1 gün indirdiğimizde / ya da indirmek zorunda kaldığımızda

ARTIK yamahacı değiliz mi? karşılığı? (umrum olduğundan değil)

sırtta taşırken şakşakçı indirdiğinde tükaka ...

hiç problem değil ister korga ister morga kimsenin malı kimseyi ilgilendirmez...

-----

mesela gökhan da şuanda aynı şeyi yapıyor...

a2000 çıktığında oriental paket nasıl download edilir diye yazı yazdık üyelik sistemi ücretsiz indirme sistemini ... indirilen paketin kaybolması halinde tekrar nasıl download edilebileceğini...

ama neyi tercih ediyolar?

elinde olan göndersin...
göndermezseniz yamahayı bırakırım haaa!

çok ta lülü!

tembelliğin lüzmu yok!

doğru kardeşim haklısın ben zaten kapattım konuyu ama yazık be bunca insan yardım bekliyor soru soruyor kimse sallamıyor ben tepkimi yamahadan ayrılarak koydum ayrımcılık yapan utansın

1. Ben hiç bir zaman diğer yalakalar gibi sana şak şakcılık yapmadım kendini birşey sanma .
2. Sen bana söz verdin asıl durum bu zaten bakıp haber verecem dedin ki taaa senin hard diskler yanmadan 6 ay önce gönderdim mesajı arkasından 1 - 2 mesaj daha attım ama sen haber vemedim sözünde durmayana ne derler biliyorsundur.
3. Benim içinde birşey fark etmez ki ben zaten Korg a geçecektim. Bu da senle alakalı bir durum değil KORG gun ritimlerini seviyorum ama bir türlü fırsatım olmadı işte en kısa zamanda geçeceğim zaten.
4.Bu işten bi kazancın yok diyelim sırf Yamahacılar için uğraşıyorsun peki bizim için niye uğraşmıyorsun niye yardımcı olmuyorsun Kendinle çelişme salim hocam
5. Niye zamanında söylemiyorsun ki iş taaa buralara kadar getiriyorsun ne olurdu bana bi mesal atsaydın bak sadece şunu yazacan : KARDEŞİM KUSURA BAKMA ELİMDE SET YOK. Bak bu kadar ama nerde a1000 var sonuçta demi 8 yıllık alet kim uğraşacak iki cümle yazı yazmaya.
6. Asıl tembelliği hele hele ayrımcılığı kim yapıyor elini vicdanına koy da bi düşün o şekilde tamam konu da burda kapansın daha da batma artık

Moderatör tarafında düzenlendi:

1. Ben hiç bir zaman diğer yalakalar gibi sana şak şakcılık yapmadım kendini birşey sanma .
2. Sen bana söz verdin asıl durum bu zaten bakıp haber verecem dedim ki taaa senin hard diskler yanmadan 6 ay önce gönderdim mesajı arkasından 1 - 2 mesaj daha attım ama sen haber vemedim sözününde durmayana ne derler biliyorsundur.
3. Benim içinde birşey fark etmez ki ben zaten Korg a geçecektim. Bu da senle alakalı bir durum değil KORG gun ritimlerini seviyorum ama bir türlü fırsatım olmadı işte en kısa zamanda geçiyorum
4.Bu işten bi kazancın yok diyelim sırf Yamahacılar için uğraşıyorsun peki bizim için niye uğraşmıyorsun niye yardımcı olmuyorsun Kendinle çelişme salim hocam

abim uzatmayalım, salim abinin yamaha için çok emeği oldu bu bir gerçek, son zamanlarda bana yanlış cümleler sarfetti büyüğümdür dedim unuttum o ağır sözlerini.. zorunlu değil kimseye ses yapmak ritim atma konusunda, hepimiz burda aynı amaç için uğraşıyoruz birşeyler yapmaya çalışıyoruz , biribirimizi kırmaya gerek yok..

geleceğe dönük bakalım, a2000 den biraz para kazandıktan sonra a2000 i satmadan yanına pa600 düşünüyorum,çünki a2000 de vazgeçilmesi mümkün olmayan bazı şeyler var,

kardeşim ben konuyu kapattım zaten ama salim hocam (bak hâl saygılı bir şekilde hocam) diyorum konuyu uzatıp duruyor konu kapandı tamam bu sitede herkese aynı şekilde davranılmıyor konun özeti bu tamam KONU KAPANDI.

Gökhan kardeş hiç sorma sana önceden de dediğim gibi bu şahıslar beni yamadan soğuttu askerden bi geliyim direk KORG a geçecem yemişim yamahasını piyasada neden sürüsüyle korg seti var? Cevap 1: çok tutulan bir alet olduğu için, 2 : Kimse elindeki setlerini saklamıyor. SALİM bey den bir a1000 tr setini 1 yıldır alamadım bakacam dedi hâlâ bakıyor heralde, sorularıma cevap alamıyorum o zaman niye Yamahacı olacan ki ne anlamı var? Çok yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 2 yıldır üyeyim şu siteye sen, baybozkurt ve odewin harici bir kişi bile yardımcı olmadı. İLLA TYROS 4 mü almamız lazım Yamahacılar?????????????

konuyu kapattım diyorsun hala cevap yazdırma isteği doğuruyosun.

benim batacak - çıkacak birşeyim yok. Kendi kendime çeliştiğim de yok....

yukarıdaki usluba bak ondan sonra benim çıkışıma bak anlarsın.

Bir öğretmen olarak sizle "gumustilki" alakalı olan üzüntümü paylaşmak isterim..
Siz oğrencilerinize araştırma yapmanın önemini nasıl anlatıyorsunuz? Daha doğrusu sizde araştırma güdüsü yok mu?
Sadece sitede arama boşluğuna org modelinizi yazsanız bir çok nevale edineceksiniz.. Bunu kimsenin yapmadığı gibi sizde yapmamışsınız :(

Gökhan biraz araştırma yap! !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...