Acemilik dönemi

Cevap: Acemilik dönemi

ben re karar başlamıştım sonra mi ye döndüm mi de dedikleri gibi akor basman daha kolay ve kendi kendime çalmayı öğrendim kimse bana göstermedi ha şu var kulağım çok sağlam istediğim parçayı bir iki denemeden sonra çıkarıyorum sende bol bol antreman yap sonunda olacak gör bak zamanı geldimi sen bile şaşacan... saygılar..

yanlışım varsa üstadlar düzeltir. uşşak makamdaki türkülerden bazıları: yeşil ördek gibi, karadır kaşların, yüce dağ başına yağan kar idim, allı turnam, eledim eledim, ağlama yar ağlama anam, derdim çoktur hangisine yanayım, dostum dostum, bu yıl benim yeşil bağım kurudu, ellerini çekip benden, uşşak makam şarkıları: gideceğim bu ellerden, bir avuç gözyaşı, terk etmek ne kadar kolay hicaz makamdan bir kaç örnek: asiye, geceler yarim oldu, eşarbını yan bağlama, iki dağın arasında kalmışam, şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım yanlışım yoktur kolay gelsin

Arkadaşlar çok tşk ediyorum mıstık abi enkısa zamanda görüşmek istiyorum korg pa500tr bölümünde midileri paylaştım mp3e çevirip paylaşabilirsen çok memnun olurum abı saygılar...

üstadlar örneğin slow şarkıları sesimize uygun olan re kararından çalıyoruz. uşşak makamından şarkıları arka arkaya sıraladık... hep re kararı dinleyicide bir monotonluk yaratırmı? saygılar.

Orgta transpoze ayarı var re kararı çal transpozeyi +2 getir nota değişmiş olur re kararı çalmayı devam et sesinin notası transpozeynen bul zaten çaldıgın ornek re yada mi kararıysa değişmiş oluyo

Orgta transpoze ayarı var re kararı çal transpozeyi +2 getir nota değişmiş olur re kararı çalmayı devam et sesinin notası transpozeynen bul zaten çaldıgın ornek re yada mi kararıysa değişmiş oluyo

Transpozeyi değiştirince koma ayarını da değiştirmek gerekir o zman yanılıyomuyum ?

Akman çaldığın karar sesin aynı olduğu sürece koma ayarı değişmez transpoze olayı farklı bi olay transpozeyi çözme diye bi konu var oku daha iyi anlarsn bende amatorum