aci haber siirtden geldi 17 sehit

Cevap: aci haber siirtden geldi 17 sehit

Bu Çok Koydu Bana Pisi pisine Şehit Oldular kahroldum hepten mekanları cennet olsun
usdat zaten bu olaylarda olan malesef fakir fukaraya oluyor hic duydunuzmu basbakanin genel kurmay baskanin cumhur baskanin bir evlatlarini da yakinlarindan gecen sehit oldugunu soyle bir bakdim hep anadolunun koyluklerinden kimi fakirlikden uzman olmus kimi caresiz kalmis yani isde insani kahreden memleketimiz hala duzgun bir seviyede olmadigindan gelen giden yemis hattta vatan hainleriyle bile calismislar menfaat icabi ama soruldugunda vatan severlikde 1 numara gozukmus kani bozuklarin allah belasini versin alllh onlarinda sevgili yerlerinden ciyerlei yansinki evlat acinisini anlasinlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Başımız Sağolsun ...

Cevap: aci haber siirtden deldi 17 sehit

acı haber almadığımız gün olmuyor. yeter artık lanet olsun.allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun gencecik fidanlarımızın.ailelerine sabırlar versin.
malesef oyle hocam olan ana kuzularina oluyor bakanlarin gunlu rahat cocuklari akrabalari yaninda

kırklareli nin babaeski ilçesi kuleli köyünden şehit üstteğmen ersan yenici
haber linki aşağıdadır benim hem köylü hemde uzaktan akraba olur kendisi mekanı cennet olsun ruhu şad olsun

amin usdat milletin ciyeri yaniyor gercek den aci halimize guluyoruz malesef tv kanalllarina bakiyorum sen sakrak oysaki boyle bir olayda ulusal yas ilan edllmesi gerekirken kimsenin umrunda degil malesef burda konuyu acdim ve uzuldum bi kac arkadas disinda bukonuya kimse bir yorum dahi yazma geregi duymamis acaba hatalimiyim yazmakla hatami ettim dedim kendi kendime neyse biz o 20 yasindaki anaa kuzularinin verdigi canlar sayesinde sensakrak yasiyoruz bakalim onlarin haklarini insallah oderiz

Allah Rahmet Eglesin :(

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri