acil satılık ketron x1 1300 tl

yav bana kızıyorlar ben sadece aracıyım.1000 tlye burda bi arkdaş aldı,yani 1000 tlye satan var hemde pırıl pırıl.arkadaşta 1000 tlye x1 varsa alırım dedi.yani ben kendim için istemiyorum.

kardeşim ben de dahil neden insanlara ''şişhane'' muamelesi yapıyorsun???

şikayetimi site yetkililerine ilettim bilgin olsun...

Sevgili üstadlar Ketron X1 in fiyatı bu kadar düştümü? Halbuki Teknoloji üstünlüğü piyasadaki biçok aletten iyi.Wav okuyo,Sample yapılabiliyo,Loop yapılabiliyo,Cihaz çıkışı Ketron XD9 ve Ketron SX3000 göre daha Stereo çıkışı var.Soundları çok temiz.Acaba değerli üstadlar bütün Türkiye'de fiyatlar bu şekilde? Bilgisi olan varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.Hayırlı kazançlar arkadaşlar.

Sevgili üstadlar Ketron X1 in fiyatı bu kadar düştümü? Halbuki Teknoloji üstünlüğü piyasadaki biçok aletten iyi.Wav okuyo,Sample yapılabiliyo,Loop yapılabiliyo,Cihaz çıkışı Ketron XD9 ve Ketron SX3000 göre daha Stereo çıkışı var.Soundları çok temiz.Acaba değerli üstadlar bütün Türkiye'de fiyatlar bu şekilde? Bilgisi olan varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.Hayırlı kazançlar arkadaşlar.

O aleti arkadaşa ben verdim ve 1. sayfada da yazdığım gibi 100 TL alacağım kaldı akrabası sayesinde bir yanlışlık varmış konuştuk yollayacak neyse gelelim sorduğunuz soruya

Ben o aleti satarken bana burdan Trakyamüzik' ten 1200 TL verende oldu msn den teklif olarak 400 450 TL verende oldu ben o zamanlar 1800 istiyordum ederi o fiyattı kalıte derseniz kaliteli alet ama piyasası olmayan kullanıcısı az olduğu için nevaleleri desteği az olan bir alet onun için satış piyasası düşük

ah oktay abi ah zamanında 1300 peşin verdim vermedin.1400 diye tutturdun.hayırlısı olsun.tabi espiri olsun diye dedim yanlış anlama.saygılarr..

Cevap: acil satılık ketron x1 1300 tl

x1 çok ayrı bilen bilir kalitesini piyasasının düşük olması gariban kardeşlerime yarasın sağlamlık ve sound olarak tanımam başka klavye