• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

acil satılık pa 1x---full---

Cevap: acil satılık pa 1x---full---

org temizse 3500tl kabul kargo dahil

Moderatör tarafında düzenlendi:

3600 bu alet için fazla değil mi?

Piyasa fiyatları 2800 ile 3200 arasında değişiyor. (Lakin piyasada pek bulunmuyor orası kötü)
3600 tl veren gider 3700 e sıfır kutu pa800 alır.

Ben de temiz bir pa1x arıyorum lakin 3600 çok fahiş bir fiyat.

Full içeriğini biraz açıklayabilir misin?

hocam pa800 le pa1x i kıyaslıyorsun aralarında dağlar kadar fark var anlatayım
--------pa1x-----------------------------------------------------pa800-----------
klavye iyi----------------------------------------------klavye kötü
kasa orjinal------------------------------------kasa çin malı
üretim yeri malzemeler italya japon----------------italya çin
sıfır fiyatı 5000tl------------------------------------sıfır fiyatı 3700tl
sahne performans harika--------------------------sahne performans berbat
ram yanma sorunu yok malesef------------------ram yanma sorunu sıkça

hocam hani + sı ile - si ile çok harika bi klavye lütfen çin malı ile orjinali kıyaslamayalım tutulmayan seriside pro serisidir fakat kullanmayı bilen için pro hoparlörlüden daha net ve daha güzeldir saygılar

artı benim bu alete yaptığım sonradan masraf 800 tl emo exb 75 tl ram 300 tl mp3 board 150 tl cdrw. 100 tl case.. toplam 1425 tl zaten upgrade için harcadım arkadaşı dikkate almadığım için cevap yazmadım macit.

bide arkadaş pa 800 e 550 lira verip emo usb 350lira verip mp3 daha da vs alacağını hasaba katamıyor... neyse bilen biliyo.....

pa1x le pa 800 kıyaslamak a1000 le 0r 700 kıyaslamak gibi bişey kanımca....

aynen katılıyorum o zaman gidip pa800 alıp ramını yakacak dtl derken uğraşacak audya5 olmasaydı alırdım ben

slm. 3000 tl düşünürsen 0530 542 54 99 çağrı atarsan ararım

eğer 3000 e bulabilirsen sen bana gönderde 2/3 tane alayım dostum beyce bir müzik firması olarak 3500 verirken senin dalga geçer gibi 3000 vermen ben, şaşırttı ve sana yakıştıramadım lütfen ciddi olalım pa80 demedik pa1x dedik emo bordlu cd li mp3 lü hemde arkadaş paraya sıkışmış çok kötü darda değil 3000e verene kadar beyceye verir beycenin 3500 ünü kabul etseydi vermişti demekki milimetrik hesap yapmış 3550 bile olmaz diyo lütfen ciddi olalım bulabilirsen beyceye 2/3 bana 1/2 tane pa1x full alabilirim :clap:

alet günceldir bu fırsat kaçmaz

pa1x ile pa800 ün farkını gayet iyi biliyorum ki pa1x in üretimden kaldırıldığını da bilen biri olarak 5000 tl pa1x sıfır demek biraz ironik olmuş. pa800 deki gitar modu da pa1x de yok maalesef. nazik alet pa800 çok iyi korumak lazım. sizin o bahsettiğiniz ram yakmalar falan da acemilerin işi. öyle her önüne gelen seti incelemeden boyutlarına bakmadan, ramini temizlemeden yüklersen yakarsın tabi.

ayrıca 2700 eurolara kapalı kutu pa2x alıyorsun.

pa2x deki sound pa1x de var mı yok mu derseniz, kaldı ki pa800 ile pa1x bir olsun. bu yüzden pa1x arıyorum, yoksa çoktan sıfır pa800 almıştım.

pa1x in normal piyasası temizlik durumuna göre 2800 tl ile 3250 tl arasında değişir.

diğer bir konu da orga yaptığın masraflara katılıyorum ona lafım yok, lakin benim işime hiç yaramayacak masraflar olduğundan yaptığın masrafları sıfır fiyatları gibi masraf belirtmek saçma. sıfır aldığın bir telefonu ertesi günü satmaya kalk bakalım sıfır olmadığından kaç para verirler ?

Bana da Pa800 alırsa yapılacak masraflardan haberi yok demişsin de

ben zaten türk müziği yapmadığımdan emo boardmış mp3 boardmış cd writer mış gibi donanımlara zaten ihtiyacım yok.

Bana düz bir alet olması yeterli.
sample ses ve davullarımı yükleyip bulgar ritimleri ve seslerini yazıp aleti kullanacağım.

bu aletleri ilk kez görüp ilk kez kullanacak birisi değilim :) orada yanlış bir izlenime kapıldıysanız düzeltmek isterim.

Niyetim de polemik yaratmak falan değil, yanlış anlaşılmasın bu :)

şimdi arkadaşlar bu org şenlikcininmi yoksa macit kardeşinmi konu burada karışmış... Diğer görüşüm ise n0sferatu doğru söylüyor ancak onunda yanıldığı nokta fiyat konusu, yani 2800 gibi 3000 gibi temiz bir x1 yok varsa kesin kurcalanmış veya çalıntıdır.. bu cihaz n0sferatu'e yaramaz dolu bir cihaz ve işine yaramayacak aksesuarlar eklenmiş, ama cihaz anladığım kadarıyla ağzına kadar dolu bir cihaz alacak arkadaş basacak power e devam edecek...Alana satana hayırlı olsun.

Not: Pa800 de baltalamayın yabana atılacak cihaz değil :)