• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Acılen satılık 0 cep telefon

Pembenalbant

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
SATILIK SIFIR NOKİA aC3 CEP TELEFONU 470TL BUGUN ALDIM 3GLİ 5MPİKSEK KAMERA KUTUSTUNDA FATURASI VAR ARKADASLAR PENDIKTE OTURUYORUM YARIN MUTLAKA SATICAM 400TL FİYATI İLGİLENEN ARKADASLARA DUYRULUR... NoT BABAMIN ANİ RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE SATIYORUM

Cevap: Acılen satılık 0 cep telefon

Nokia nın hangi serisi. Ac3 diye şarj cihazı var telefonun. İyi bak hangi seri. Yada foto ekle bir görelim. Belki alıcı olabilirim.

Kutusunu şimdi açtım yarın dokunmatik C3 01 yazıyo 5mpiksel pek anlamam diğer telefondan giriyorum nete 0541 781 62 39 KNŞLM

------------

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pardon özür Nokia C3-01 anladım. bir araştırayım

Seri yanlış anlaşılınca cevapta yanlış oldu. Kusuruma bakma. Telefonunu kaydettim. Başka alıcı çıkmazsa yarın arar görüşürüz detayları. Geçmiş olsun. İyi akşamlar.

SATILIK SIFIR NOKİA aC3 CEP TELEFONU 470TL BUGUN ALDIM 3GLİ 5MPİKSEK KAMERA KUTUSTUNDA FATURASI VAR ARKADASLAR PENDIKTE OTURUYORUM YARIN MUTLAKA SATICAM 400TL FİYATI İLGİLENEN ARKADASLARA DUYRULUR... NoT BABAMIN ANİ RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE SATIYORUM

çok üzüldüm ALLAH yardımcınız olsun inşallah babanız şifa bulup iyileşir

Tşkler yarın saat 15.00e kadar kesin satıcam 2tane c3 var bendekı klavye tuşlu olanı değil dokunmatik ekran 5megapiksel 3gli olan c3 hayırlı geceler

Eyvallah cevat abi