ADANA: Satılık Pa80 16Mb

• Konbuyu başlatan Diyojen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 7K
Cevap: ADANA: Satılık Pa80 16Mb

öncelik le arkadaşa hayırlı satışlar diliyorum ama genede satılık ilanlarda fiyatın yüksek olması yada aletin bu parayı etmeyeceği vs... konuları konuşmak varken alaya alıyosunuz
belki çok azımız salonda sabit yerde çalıyoruz taşırken mutlaka aşınmlara olacak açık alandasın yağmur yağacak havai fişek kalıntıları orgun üstüne düşecek olan şeyler yani bu alet bu parayı etmez de geç onuda bırak alıcı değilsin zaten hiç yorum bile yazma
temiz çiziksiz gıcır bir de üstüne ucuz oldumu ozmn kimsede ses çıkmaz

neyse ben genede haddimi aştımsa özür diliyorum arkadaşa hayırlı satışlar diliyorummm

Hocam teşekkür ederim alet satılık fakat aciliyeti yok isteyen alır 2200 eder etmez sorun değil benim için ben de biliyorum alet alacak olsam ya da sıkışık olsam kaça gideceğini fakat arkadaşlar biraz heyecan yapıyor nedense :)

Hocam teşekkür ederim alet satılık fakat aciliyeti yok isteyen alır 2200 eder etmez sorun değil benim için ben de biliyorum alet alacak olsam ya da sıkışık olsam kaça gideceğini fakat arkadaşlar biraz heyecan yapıyor nedense :)

kardeşim selamlar istanbul aslanhana gıt aleti boyat o zaman yaz 2500 lıra bakalım cevap yazan olacak mı?hayırlı satışlar

kardeşim selamlar istanbul aslanhana gıt aleti boyat o zaman yaz 2500 lıra bakalım cevap yazan olacak mı?hayırlı satışlar

hocam istanbula gitme ihtimalim yaza kadar yok ulaşabileceğim bir adres ya da telefon numarası biliyor musunuz ? zaten boyatırsam satmam kendim kullanırım :)

Selamlar bu alet boyatma olayını bende çok merak ediyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar. Nerde yapılır bu iş bide ne kadar tutar fiyatı bilen varsa yazsın lütfen.