Akor&Halit Hoca'dan Seçme G-600 Ritmleri (link yenilendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ben G.100O ci halit hoca herkese s.a işalla

bu ritimler bugüne kadar paylaşılan netteki tüm siteler dahil binlerce ritimin tek tek dinlenerek seçilen en güzel ritimlerdir.halit hocam sayesinde şimdi de yüzlerce bugüne kadar yapılan tüm g-600 user setlerinden arşivime attığım eser setlerde sizlere gelecek.daha sonra gw8 kullanan arkadaşlar için gene tüm roland orglarının ritimlerinden binlercesi içersinden gene tek tek seçtiğim ritimler sırada hazır.son müjdem de piyasadaki tüm pa80 kart ve setleriniden içeriklerini inceleyip seçtiğim kart ve setleri paylaşılacak.bunlarda hazır.halit hocamın uygun olduğu bir zaman onun linki üzerinden sitemize armağan olacak.saygılar...

admin arkadaşlar g-600 için gönderdiğim ritim ve ses arşivini g-600-g-800 set kısımına tek isim altında -mega g-600 ses ve ritim arşivi-adı altında bir isimle siteye sabitleyin.g-600 kullanıcılarının başka set aramasına gerek bırakmıyan ses ve ritim arşividir.ses arşivimi halit hocama gönderdim en kısa zamanda ulaşacaktır.

Değerli Akor ve Halit abilerim önce size teşekkür etmek isterim set için.Ama birazda üzüldüm çünkü 1 hafta önce verdiğim seti siz ne kadar zamanda hazırlayıp uğraştınız ve arkadaşlara gönderdiniz anlayamadım.Yanlış anlamayın yayınladığınıza çok sevindim.Bende yayınladım.Herkes faydalansın diye..Ama yeni set 3 diye hazırladığınız yüzlerce ritimden seçtiğiniz set benim 10 yılda abartmıyorum seçip inceleyip günlerimi haftalarımı harcadığım settir.Sesleri tek tek seçip re üzeri dizen ve bunu 2004- 2007 de güncelleyende benim.
Keşke bunu belirterek yayın yapsaydınız beni çok mutlu ederdiniz.Sevgi ve saygılarımla...

bizim set hazırladığımız falan yok sadece akor un elinde olan g.600 setleridir. bu tür konuşmalara gerek yok. kaldıki zate bizlerde g.600 yok. akor biriktirdiği set leri paylaştı.biz yapmadık.yanlış anlamışın zate buna dikkat et.....set i biz yapsadık zate sölerdik. işte bu yüzden bu trakya site den uzaktım. gene gitmenin zamanı geldi heral..... çok yaşa sen be a............

set ler herkesin setleri veya kimin ne farkeder.......sora kaldıki bu mevzuat burada bir çok kişinin kalbini kırdı.bak tam gelmiştim şimdide beni üzdün gitti.

Paylaşım için teşekkürler...

ben hala rolandcıyım be a roland G70 i de sevdim şimdilik ama x3 bekliyorum o başka.

bu ritimler bugüne kadar paylaşılan netteki tüm siteler dahil binlerce ritimin tek tek dinlenerek seçilen en güzel ritimlerdir.Halit abi Bunu ben yazmadım...
Halit abi biyere gitme daha Bismillah yeni geldin. :)Abi bak hemen küsme darılma
Kötü bi maksadım yok.Bendede 600 yok.Ben zamanında senin setlerinle ekmek kazandım.Hemen kızmak olmaz be yaa.:rolleyes:

saol canım kardeşim bilyorum zate... işlerin nasıl sen napyon.keyfler nasıl

Allaha şükür idare ediyoruz.Yıkılmasakda sürünmeye devam:)Sizlerde iyisinizdir inşallah.Abi 2 dakka sohpet odasına gelirmisin?

arkadaşlar bu setler BUGÜNE kadar yapılmış setlerin içersinden seçilenlerdir.halit hocam sayesinde siteye armağan ediyoruz.teşekkür bile önemli değil.ve bu setleri yapan üstadlara sonsuz teşekkürler.benim sadece iileri seçip ayırma yönünde çalışmam vardır.dahası da gelecek.hala polemik yapmaya gerek yok.halit hocamı tekrar siteye döndürmek için dökmediğim dil kalmadı.yorumlarda dikkatli olun.DİKKATLİ okuyun.içersinde dün yayınlanan set dahi olabilir.bu önemli değil.zaten teşekkür ettim hepsine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...