- Enst.
- pa900 tr11
bir çift çok temiz ve çok az kullanılmıştır yanında iki adet kolon ayakları hediyemdir. RCF in kardeş ürünüdür aynı fabrikada yapılıyorlar. Ayrıca yanında italya dan özel getirttiğim yedek potans ve jack giriş terminallerini de vereceğim. Çok tatlı ve bas tonları vardır
DB Basic 200 300Watt Aktif Amfili Hoparlör - DJ Hoparlör Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 108495277
hiç kullanmadım kutusunda teslim edeceğim sıfırı 500 TL bende bu fiyata. yeni modeldir mikrofon ötme engelleyici sistemi (FBQ) mevcuttur. bir tane sürgüsünün plastiği kırıktır ama fonksiyonel olarak çalışmasını etkilemiyor ben zaman bulup yaptıramadım dileyen asimetrik de yaptırabilir.
BEHRINGER FBQ3102 Ekolayzer - Behringer Ekolayzer sahibinden.com'da - 108262854
DB Basic 200 300Watt Aktif Amfili Hoparlör - DJ Hoparlör Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 108495277
hiç kullanmadım kutusunda teslim edeceğim sıfırı 500 TL bende bu fiyata. yeni modeldir mikrofon ötme engelleyici sistemi (FBQ) mevcuttur. bir tane sürgüsünün plastiği kırıktır ama fonksiyonel olarak çalışmasını etkilemiyor ben zaman bulup yaptıramadım dileyen asimetrik de yaptırabilir.
BEHRINGER FBQ3102 Ekolayzer - Behringer Ekolayzer sahibinden.com'da - 108262854