• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pa 500 set

Enst.
PA 500 TR
Merhaba, Korg PA 500 Tr de altyapı olarak sadece (.set) uzantılı dosyamı yüklenebiliyor? Başka bir formatta altyapı yüklenebilir mi? Örneğin Türk Sanat Müziği şarkıları altyapısı gibi

Merhaba, Korg PA 500 Tr de altyapı olarak sadece (.set) uzantılı dosyamı yüklenebiliyor? Başka bir formatta altyapı yüklenebilir mi? Örneğin Türk Sanat Müziği şarkıları altyapısı gibi
Merhaba! Korg PA 500 TR'de altyapı dosyaları genellikle .set uzantılı dosya formatında yüklenir. Ancak, farklı formatlarda altyapı dosyaları da kullanılabilir. Örneğin, Türk Sanat Müziği şarkıları gibi özel altyapı dosyaları da kullanılabilir.

Eğer belirli bir formatda altyapı dosyası yüklemek istiyorsanız, önce dosyayı indirip bilgisayarınıza yerleştirmeniz gerekecek. Ardından Korg PA 500 TR'de ses yönetim menüsüne giderek, "Ses Ekle" veya "VST Sesleri" seçeneğini kullanarak bu dosyayı yükleyebilirsiniz. SAYGILAR.

Teşekkürler cevabınız için, (.set) uzantısından başka hangi uzantı ile yükleyebilirim? Örneğin mp3 denedim olmadı,

Teşekkürler cevabınız için, (.set) uzantısından başka hangi uzantı ile yükleyebilirim? Örneğin mp3 denedim olmadı,
Korg PA 500 TR, genellikle .set uzantılı dosyaları kabul eder. Ancak, farklı formatlarda altyapı dosyaları da kullanılabilir1. Örneğin, .sty, .prf, ve .pcg gibi dosya formatları da kullanılabilir. saygılar..