Alet değişikliği (A300 to İ30

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Alet değişikliği (A300 to İ30

madem kafana koydun bencede a1000 akillica

hadi hayirli olsun simiden darisi tyros serisine diyelim

i30 a özel set yaptırsak acaba iş görür mü :S

alper kardesim,hirsin takdire sayan seni tebrik ederim inat ettin calisiyorsun bravo,tr 300 un amfi cikisi yoktur yani ev calismalari icindir,i30 zamaninin en kral aletiydi ama artik yaslandilar,a-1000 senin icin iyidir,ama illa dugun diyorsan pa 55tr den sasma derim.koay gelsin

alper kardesim,hirsin takdire sayan seni tebrik ederim inat ettin calisiyorsun bravo,tr 300 un amfi cikisi yoktur yani ev calismalari icindir,i30 zamaninin en kral aletiydi ama artik yaslandilar,a-1000 senin icin iyidir,ama illa dugun diyorsan pa 55tr den sasma derim.koay gelsin

Güzel yorumunuz beni gururlandırdı :) Ben sadece ufak arkadaş ortamlarında doğum günlerinde falan çalmayı düşünüyorum daha yeniyim sonuçta allah nasip ederse ilerde düğün işinede girerim fakat şimdilik belki i30a özel set yaptırsam idare eder gibi bi düşünce doğdu kafamda.Çünkü kendi imkanlarımla alıyorum orgu bütçem biraz kısıtlı 1200 e kadar anca :)

dostum a1000 ve i30 kullanmış biri olarak sana şunu söyleyim.düz a1000 lerin sesleri çok kötü ritmlerde de korg i30 la kıyaslarsak darbukalar biraz daha iyi ancak ritmler alaturka değil tokluk hissi vermiyor.i30 u zaten anlatmaya gerek yok zamanının baba aleti sesler iyi ritmler tok ancak tabiki günümüz cihazlarıyla ritm kitleri bir değil yani.ama i30 a özel set yaptırabilirsen seni her yerde idare eder.sen pa80 kullandım diyorsan Tam anlamıyla tatmin etmez ancak yine söylüyorum her işini yaparsın eğer özel set yaptırırsan.izmir`de olsaydın i30 a set yaptırabilirdin.Ya roman kardeşlerimizden yada göçmen arkadaşlardan.

bnce i30 cok super alet ritm lerı super canlı cıkıor ama evde falan caldıgın zaman kendı hoperloru yok ama alet sper kullanılır bnce al derim işini gorursun a300 amatör ogrenmek ıcın yeterlı sadece sanada az gelmeye baslar yakında i30 al bnce bendede or700 v2 plus var