• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

aman dikkat lütfen bilgilenelim

Cevap: aman dikkat lütfen bilgilenelim

sayın melih kardeşim. Polis hiç bir zaman zor a kalmadıktan sonra olyın üstüne gitmez. Savcılık isterse ki o da çok uzun iş, zaten bu olaylar polis ve hukukun boşluğundan dolayı olmuyor mu, bu tip olaylara karşı memleketimiz çiftlik değil mi.

Benim cep telefonum çalındı hırsız belli olmasına rağman, beykoz riva jandarmasını aradım başından savdı " aranızdan biridir " ilgilenmedi sonra beykoz emniyetine şikayette bulundum ki bu arada hırsız telefonum ile her yeri arıyordu. Sonuçta 1 gün sonra bakşa hırsızlıktan dolayı emniyette ifadesi alınırken ben de tekrar şikayete bulundum. onun ifadesini aldı sucunu kabul etti . beni eve gönderdiler arkasından baskı altında diye ifadeyi değiştirmiş. Zor bir şekilde savcılığa intikal eden bu olay bu önümüzdeki martta savcılığa ifade vereceğiz. yani hırsız arsız tensiz belli olmasına rağmen arama ve mesaj kayıtları belirgin olmasına rağmen telefonum yok halen ifade sonuçta 9 ay geçti.
Türkiyede hukuk suçludan yana. emniyetin bir çoğu bu suç çetesi içinde. otopark çekici mafyası ne biliyim burda yazamam.
polis veya bir çok kuruluş böyle bir talepten cep telefonu sinyalinden suçluyu bulmaz.
bunu organ mafyacı adileri de bilir. onun için gübegündüz hemde polis arcının yanından çpçuk çalarlar.

Benim yazdıklarımı anlıyor musunuz?

Polis olayın üstüne gitsin gitmesin, benim bahsettiğim telefonla arayan kişi polis olmaz; telefon açan da bunu bilsin. Nereden nerelere bağlamışsanız yazdıklarımı..

Anlayamayanlara tekrar edeyim.
Söz konusu kişi yani telefonla aranan bayan bunu neden yutuyor, haberi yok mu polisin kendisini telefonla arayıp in demeyeceğini bilmiyor mu?
Vatandaş bunu bilecek dedim,

"Polis hiç bir zaman zor a kalmadıktan sonra olyın üstüne gitmez. Savcılık isterse ki o da çok uzun iş, zaten bu olaylar polis ve hukukun boşluğundan dolayı olmuyor mu, bu tip olaylara karşı memleketimiz çiftlik değil mi."

Ne alakası var benim yazdıklarımla ?

Olayın soruşturulması, çözülmesi peşine düşülmesi ile ilgili bir şey yazmış mıyım? Olayın içeriği ile, olayın içindekilerden bahsetmişim.

Telefonla arayarak bunu yapmaya kalkanların insanlıkla alakası olmadığı belli, benim lafım olayın mağduru olmaya aday kişinin de biraz gözünü açması !

Moderatör tarafında düzenlendi:

Keşke bu konulara daha dikkatli olsalardı da böyle durumlara gelmeseydik. Güvenlik güçlerinin işi ceza kesmek için harcanan emek yerine seminer bilgilendirme yapsa da bu tip olaylar karşısında tüm vatandaşlar olarak daha duyarlı olabilsek. Güvenlik güclerinin kendi içinde arge birimi olması ve olabilecek adi suçlara önceden veya tam zamanında müdahale edebilse.

bu tip olaylar her geçen gün artmaya başladı hiç birşey eskisi gibi değil düzen iyice bozuldu atıyor hapsaneye 2 ay yat çık 2 sene yat çık sonra yine aramızda:)telefonla aranan bayanda var bi sorun öyle şeylere kanacak insanlarımızda çok demekki.bizler yinede bütün yakınlarımıza bu durumu bildirelim ve herkez haberdar olsun

Organ Mafyası Haberleri
Uyarı : Aşağıdaki metin tamamen alıntıdır.

Ana-oğul İzmir Carrefour'da alışveriş yapıyorlarmış.
Anne vitrinlere bakarken, birileri çocuğuna eterli mendil koklatmış. Kucaklarında baygın çocukla "Acil hasta var, açılın" diyerek kalabalığı yarmışlar, güvenliği aşmışlar. Bir hafta sonra çocuğun iç organları alınmış, cesedini alışveriş merkezinin çöplüğüne bırakmışlar.
* * *
Yine İzmir'de bir kadın Gaziemir Kipa'ya gelmiş. Açık parfüm satılan bir reyonu gezerken 40 yaşlarında bir adam yanına yaklaşmış, "Eşime parfüm alacağım, bana yardımcı olur musunuz" diyerek elindeki şişeyi koklatmış. Kadın bayılmış. Adam "Eşim bayıldı" diye bağırarak kadını kucakta dışarı çıkarmış.
Kadından hâlâ haber yokmuş.
* * *
Barda tanıştığı bir çocuğun evine giden genç kız, sabah (her nasılsa ölmeden) buz dolu bir küvette uyanmış. Eliyle vücudunu yoklayınca dikişi fark etmiş. Yanda bulduğu notta, "Böbreğin bende" yazıyormuş.
Yine İzmir'de 6 yaşında bir çocuk cesedi 25 gün önce bir çöpte torbaya sarılı olarak bulunmuş. Tabii onun da "içi boşaltılmış".
Geçen salı, Yamanlar'da 4 çocuk teneffüsteyken kaybolmuş ortadan...
Organ mafyası siyah arabalarla geziyormuş. Ege'de kayıp çocuk ilanları elden ele dağıtılıyormuş

İnternette son günlerde virüs hızıyla dağılan haberler bunlar...
Genelde mesajı alıp dağıtanlar "Basın uyuyor mu?" diye uyarılar da ekliyorlar. Söylenti, sanal âlemde yayıldıkça dehşet verici bir hal alıyor.
İyi de doğru mu bunlar?
Bir teneffüste 4 çocuk kaybolur da duyulmaz mı?
Aileleri ortalığı yıkmaz mı? Emniyet, basın ayaklanmaz mı?
Dün mesajlarda adı geçen İzmir Carrefour'un ve Gaziemir Kipa'nın yetkilileriyle görüştüm. Onlara da telefon yağıyormuş. Kesinlikle böyle olaylardan haberdar değiller.
Doğan Haber Ajansı'nın İzmir bürosu, Aliağa Kaymakamı'yla, Tire Emniyet Müdürü'yle, Uşak Emniyet Müdür vekiliyle görüştü. "Söylentiler tümüyle asılsız" cevabını aldı.
İzmir Emniyeti "Bize ulaşan ihbar yok. Sakin olun" açıklaması yaptı.
* * *
9 Eylül Üniversitesi Organ Nakli koordinatörü Çitim Dontlu ile konuştum. O da hayretler içindeydi. Haberler yayılınca Ege'deki organ nakil koordinatörlerinin hepsini aramış. Hiçbirinde böyle bir kayıt yokmuş.
"Anlatılanlar tamamen hayal ürünü" dedi Dontlu...
Bir defa organ nakli için beynin durmuş, kalbin atıyor olması lazım. Bu da ancak yoğun bakım ünitesinde bir süre için sağlanabilen bir ortam... Dahası, organın çıkarılması için transplant hekimleri gerekiyor. Üstelik kalbin 4 saat, karaciğerin 12 saat, böbreğin en geç 48 saat içinde nakledilmesi şart. Bu süre içinde de organ, özel bir solüsyonda saklanmak zorunda.
"Bu tür haberler bizim organ bağış kampanyalarına da büyük zarar veriyor" dedi Dontlu...
* * *
Habere daha hızlı ve kolay ulaşmamız için bir cennet vaat eden internet ne yazık ki aynı zamanda tevatürün, sansasyonun, palavranın hızla yayılmasına ve toplumda panik yaratılmasına da aracı oluyor. Mesaj kutumuza ulaşan her haberi sorgulamadan dağıtarak biz de bu paniğe katkıda bulunuyoruz ve iş çığırından çıkıyor.
Öyle ki düş gücü yüksek birinin yazacağı bir öyküyle iki gün içinde ortalığı birbirine katması mümkün hale geliyor.
Elbette uyanık olalım, ama lütfen bu kadar kolay dolduruşa gelmeyelim

Adamın biri, bir gece Cihangirde bir barda içip
eğleniyormuş... Kızın teki bunun yanına gelmiş,
tanışmışlar, muhabbet etmeye fln başlamışlar sonra kız
oğlana bar'ın çok kalabalık olduğunu başka biryere
gitmek istediğini söylemiş. Dışarı çıktıklarına kız ona
yorgun olduğunu, eve gidip, orada içebileceklerini
söylemiş. Çocukta tabi fırsat bu fırsat diye balıklama
atlamış teklife. Bunlar eve gitmiş takılmışlar işte,
içmişler, yiyişmişler derken birden pat oğlan kendini
kaybeder gibi olmuş.
------------------------------
Yaklaşık bir kaç saat sonra içi kalıp kalıp buzlarla
dolu olan banyo küvetinin içinde çocuk bir ani hareketle
uyanarak kalkmış, ne olduğunu şaşıran zavallı oğlan
göğsüne yapıştırılmış bir kağıt bulmuş,
Kağıdın üzerine rujla "112'yi ara yoksa öleceksin"
yazmışlar. Küvetin yanına bir tabure, üzerinede telefon
koymuşlar. Çocuk bir aceleyle 112 yi aramış şok halinde
ve durumu anlatmış... Hergün bu telefonlardan alan 112
çok doğal bir şeymiş gibi çocuğa aynaya bakmasını
söylemiş, hemen gitmiş aynaya bakmış, 112 ne gördüğünü
sormuş... ne göriyim? göğüslerimi görüyorum demiş.
Sırtını dönüp sırtına bakmasını söylemiş 112....
Çocuk sırtını dönmüş ve gördüğü şey sırtının iki
tarafında da büyük geniş yarıklar olmuş.... Bütün bu
kız, eve götürmek, bar olayları bir oyundu... Bu çocukta
hergün bir çok çocuğun olduğu gibi organ mafyasının
kurbanı olmuştu!

üstatlarım bu resimler rus organ mafyası fabrikasından çekildiği iddaları var ve internette elden ele dolaşıyor.lütfen tepkimizi koyalım ve bu duruma sessiz kalmayalım

Ekli dosyalar

• mmm4cm0wg[1].jpg
    mmm4cm0wg[1].jpg
    18.4 KB · Görülen: 186
  • sss5xv5my[1].jpg
    sss5xv5my[1].jpg
    19.7 KB · Görülen: 147
  • ka0yk8fl[1].jpg
    ka0yk8fl[1].jpg
    20 KB · Görülen: 159
  • 3ou6[1].jpg
    3ou6[1].jpg
    37.9 KB · Görülen: 154
  • 3nj0[1].jpg
    3nj0[1].jpg
    34.4 KB · Görülen: 170
  • organmafyasige3[1].jpg
    organmafyasige3[1].jpg
    195.2 KB · Görülen: 191

Bilgi için teşekkür ederim.

Karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı
bir teyze yoldan geçenlerden yardım ister,k...imsenin oralı
olmadığı teyzeye 23 yaşında bir kızımız yardım eder,
karşıdankarşıya geçirirken kız aniden bayılır,
masum görünüşlü yaşlı teyze bir taksi
...çevirir kızı taksiye atar ve taksiciye:
-kızım yolda yürürken fenalaştı,hemen eve götürmem lazım der.
Taksiyi ATA2 sitelerine
yakın bir yerde durdurur,taksiciden yardım alarak kızı arabadan
indirir komşularından yardım alacağını
söyleyerek taksiciye gitmesini söyler.
Taksici oradan uzaklaştıktan kısa bir süre sonra arabanın
içinde telefon çalmaya başlar kendi telefonunun
çalmadığını anlayan taksici kısa bir aramadan
sonra arka koltuğun altına düşmüş olan telefonu bulur,
ısrarla çalan telefonu
açar telefonda bir erkek vardır:
-Bu telefon kızıma ait,eve gelmesi gerekiyordu
ama hala gelmedi siz kimsiniz diye sorar,
telefonu açan taksici kendini tanıtır
ve kızınızı annesiyle falanca adrese bıraktım der baba
hayır annesi yanımda bulunduğun
yeri söyle beni kızımı bıraktığın adrese
götüreceksin der ve polise haber verir,
polisler baba ve taksici kızı arar ama
ne o adreste öyle bir teyze vardır nede kız ortadadır.

Ertesi günü kız Çengelköy'de
MAXİ alışveriş merkezinin önündeki
bir çöp konteynerının içinde
ölü bulunur,tüm organları
alınmıştır,
otopsi raporuna göre kıza
iğne yapılmış ve bayılması sağlanmış,
aile feryat figan tüm çengelköy
ayağa kalkmış durumda.

SİLMEYİN...
VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA
PAYLAŞIN ve ßU KONUDA ßİLGİLENDİRİN..

"BAŞIMA GELMEZ" DEMEYİN UMURSAMAMAZLIK YAPMAYIN DOSTLARINIZI ARKADAŞLARINIZI AKRABALARINIZI UYARIN. BUGÜN BU GENÇ KIZIMIZIN BAŞINA GELEN ALLAH GÖSTERMESIN YARIN YAKININIZIN BAŞINA GELEBILIR..