Cevap: aman dikkat lütfen bilgilenelim
Benim yazdıklarımı anlıyor musunuz?
Polis olayın üstüne gitsin gitmesin, benim bahsettiğim telefonla arayan kişi polis olmaz; telefon açan da bunu bilsin. Nereden nerelere bağlamışsanız yazdıklarımı..
Anlayamayanlara tekrar edeyim.
Söz konusu kişi yani telefonla aranan bayan bunu neden yutuyor, haberi yok mu polisin kendisini telefonla arayıp in demeyeceğini bilmiyor mu?
Vatandaş bunu bilecek dedim,
"Polis hiç bir zaman zor a kalmadıktan sonra olyın üstüne gitmez. Savcılık isterse ki o da çok uzun iş, zaten bu olaylar polis ve hukukun boşluğundan dolayı olmuyor mu, bu tip olaylara karşı memleketimiz çiftlik değil mi."
Ne alakası var benim yazdıklarımla ?
Olayın soruşturulması, çözülmesi peşine düşülmesi ile ilgili bir şey yazmış mıyım? Olayın içeriği ile, olayın içindekilerden bahsetmişim.
Telefonla arayarak bunu yapmaya kalkanların insanlıkla alakası olmadığı belli, benim lafım olayın mağduru olmaya aday kişinin de biraz gözünü açması !
sayın melih kardeşim. Polis hiç bir zaman zor a kalmadıktan sonra olyın üstüne gitmez. Savcılık isterse ki o da çok uzun iş, zaten bu olaylar polis ve hukukun boşluğundan dolayı olmuyor mu, bu tip olaylara karşı memleketimiz çiftlik değil mi.
Benim cep telefonum çalındı hırsız belli olmasına rağman, beykoz riva jandarmasını aradım başından savdı " aranızdan biridir " ilgilenmedi sonra beykoz emniyetine şikayette bulundum ki bu arada hırsız telefonum ile her yeri arıyordu. Sonuçta 1 gün sonra bakşa hırsızlıktan dolayı emniyette ifadesi alınırken ben de tekrar şikayete bulundum. onun ifadesini aldı sucunu kabul etti . beni eve gönderdiler arkasından baskı altında diye ifadeyi değiştirmiş. Zor bir şekilde savcılığa intikal eden bu olay bu önümüzdeki martta savcılığa ifade vereceğiz. yani hırsız arsız tensiz belli olmasına rağmen arama ve mesaj kayıtları belirgin olmasına rağmen telefonum yok halen ifade sonuçta 9 ay geçti.
Türkiyede hukuk suçludan yana. emniyetin bir çoğu bu suç çetesi içinde. otopark çekici mafyası ne biliyim burda yazamam.
polis veya bir çok kuruluş böyle bir talepten cep telefonu sinyalinden suçluyu bulmaz.
bunu organ mafyacı adileri de bilir. onun için gübegündüz hemde polis arcının yanından çpçuk çalarlar.
Benim yazdıklarımı anlıyor musunuz?
Polis olayın üstüne gitsin gitmesin, benim bahsettiğim telefonla arayan kişi polis olmaz; telefon açan da bunu bilsin. Nereden nerelere bağlamışsanız yazdıklarımı..
Anlayamayanlara tekrar edeyim.
Söz konusu kişi yani telefonla aranan bayan bunu neden yutuyor, haberi yok mu polisin kendisini telefonla arayıp in demeyeceğini bilmiyor mu?
Vatandaş bunu bilecek dedim,
"Polis hiç bir zaman zor a kalmadıktan sonra olyın üstüne gitmez. Savcılık isterse ki o da çok uzun iş, zaten bu olaylar polis ve hukukun boşluğundan dolayı olmuyor mu, bu tip olaylara karşı memleketimiz çiftlik değil mi."
Ne alakası var benim yazdıklarımla ?
Olayın soruşturulması, çözülmesi peşine düşülmesi ile ilgili bir şey yazmış mıyım? Olayın içeriği ile, olayın içindekilerden bahsetmişim.
Telefonla arayarak bunu yapmaya kalkanların insanlıkla alakası olmadığı belli, benim lafım olayın mağduru olmaya aday kişinin de biraz gözünü açması !
Moderatör tarafında düzenlendi: