• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

arkadaşlar, a300tr ile cafede program yapabilir miyim?

ramazan11

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr a300tr v2-gitar-darbuka
merhaba arkadaşlar,
a300tr yi bilenler beni cevapsız bırakmayacaktır.
biz bi cafede haftalık program yapıyoruzda a300tr yide grubumuza dahil etmek istiyoruz,

SİZCE İŞİMİZE YARAR MI YOKSA A1000 Mİ ALALIM.

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Cevap: arkadaşlar, a300tr ile cafede program yapabilir miyim?

hocam o sizin kabiliyetinize bağlı. yapılmıcak bir durum yok. ama tabiki karşılaştırma dersen tabi ki a1000 daha iyi bence. hatta imkanınız varsa daha güzel bir alet. ama dediğim gibi sizde bitiyor iş. sonuçta e70le bile yapılır ki yapan da gördüm canlı müzik e70le.

arkadaşım ister inan ister inanma siteden yamaha a1000 veya tr ritimleri var 2/4 vahte gibi halay gibi usebe ile yükle inan her şey oluyor bu arada ritimlri yazanlara da teşekkür ediyorum ben düğün yapıyorum çok hoş param olsa daha iiyisini alırım ben ticaretle uğraşmıyomm kendi kendimizn düğünlerine eş dost yani ama iş yapar tabikiş arkadaş ne dedi demin iş sende bitiyor her tür ritim var zaten ek olarakta başka ritimler yükle gör bak canavar vallahi hadi kolay gelsin

eyvAllah abilerim sağolun.
alette o performans varsa, benimde kendime güvenim var.
hayırlısıyla halledecez inşAllah.
biliyosunuz bu işlerde maddi sıkıntılar çok oluyor, artık elimiz yettiğince a300tr ile Bismillah diyip başlayacaz.

Açikçası kaliteli bir porgamm sunmak ıstersen daha büyük bir org al bende de vardı simdk ıse korg pa 800 kullanıyorum