• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

arkadaşlar artık set aramaya son

barisatay

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa800
arkadaşlar yaklaşık 2 seneye yakın bir zamandır bu aletin ciğerini söktüm ben ama ne yazikki ramlarimizin 64 mb olmasından mütevellit fazlada bişey yapamiyoruz ama ona rağmaen gayet şık düzenli ve en ince ayrıntısına kadar düzenlenmiş ve bunun yanı sıra cihazda editlenmiş kendi setimi sunuyorum size umarım beğenirsiniz ... hem düğün hem kına hem bar hem yemek müziğimi yapmak istiyorsunuz ? bi deneyin derim yorumlarınızı bekliyorum.... saygılarımla .. alanyadan sevgiler barış atay

zSHARE - BARIS 05-03-2o11.SET.zip

Cevap: arkadaşlar artık set aramaya son

İçerik hakkında bilgi verirmisiniz, sesler kitler ritimlerin diziliş sırası gibi, paylaşım için teşekkürler...

teşekkürler barış.içerik hakkında bilgi verirmisin? iyi çalışmalar :)

linkte sorun var galiba.yüklenmiyor.teşekkürler

arkadaşlar linklerde bi sorun yok ayrıca bu set konudanda anlaşılacağı gibi pa800 için düzenlenmiş tamamaen karma bir settir... biraz zahmet edip indirip bakın bukadar hazırcı olmayın rica ediyorum... ben uğraştım 2 sene siz bi içeriğine bakamıyorsunuz... ilginç :(

arkadaşlar linklerde bi sorun yok ayrıca bu set konudanda anlaşılacağı gibi pa800 için düzenlenmiş tamamaen karma bir settir... biraz zahmet edip indirip bakın bukadar hazırcı olmayın rica ediyorum... ben uğraştım 2 sene siz bi içeriğine bakamıyorsunuz... ilginç :(

barışcım yükle dedikten sonra 149kb bişi yüklenip hemen doluyor.başka bi link koyabilirmisin? teşekkürler

Elinize sağlık, emekleriniz için teşekkürler.

tanımlanmayan arşiv diye hata veriyor.alternatif link verebilrmisiniz.

Yani arkadaşım iyi güzel paylaşım yapmışsın zahmet etmişsin tekrar teşekkür ediyorum ama bu cevabın yanlış oldu.Bence burada bir sürü arkadaşın indirip yüklemesi senin iki kelime içerik yazmandan daha zor.Malum çok gördük allandırıp pullandırılıp beş para etmeyen iki ritim değişikliği ile aynı paylaşımı sunan.kaldıki bir çok kullanıcı bugun kotalı net kullanıyor...