• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

arkadaşlar artık set aramaya son

Cevap: arkadaşlar artık set aramaya son

arkadaşlar yaklaşık 2 seneye yakın bir zamandır bu aletin ciğerini söktüm ben ama ne yazikki ramlarimizin 64 mb olmasından mütevellit fazlada bişey yapamiyoruz ama ona rağmaen gayet şık düzenli ve en ince ayrıntısına kadar düzenlenmiş ve bunun yanı sıra cihazda editlenmiş kendi setimi sunuyorum size umarım beğenirsiniz ... hem düğün hem kına hem bar hem yemek müziğimi yapmak istiyorsunuz ? bi deneyin derim yorumlarınızı bekliyorum.... saygılarımla .. alanyadan sevgiler barış atay

zSHARE - BARIS 05-03-2o11.SET.zip

üstat kendi fikrini lütfen genelleme ülkemizde farklı saund ritim tarz ve bölgesel özellikleri olan çok özellikler var bazı setlere yeniymiş gibi ufak saund ve ses ilaveleriyle arkadaşların setlerini bozmaları ve akıllarını karıştırmaya kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum lütfen gönül koyma bu steyi çok ülkeden izleyen var yanlış bilgi ve öneride ,dikkatli olmalıyız( aletin ciyerinede elleme):) onu yanlızca müzik için kullanalım :):) kusuruma bakma selamlar
üstaraftaki reklamlarda olan bayanla alakamda yokyur:):):)

Moderatör tarafında düzenlendi:

ellerine sağlık

bu setin içi boş.

arkadasım iki sene ugrasıp böyle bır set yapıcana hiç yapma daha iyi senın ıkı sene
de yaptıgın setı ben iki ayda yaptım.en kısa zamandA SİTEYE YONLENDIRICEM...OK

saol baris setini indirdim henüz daha denemedim daha sonra yorum yapacagim tesekkürler dostum

tşk. barış bey yakında bende kendi setimi tüm müzisyen dostlarıma sunacağım ... izmitli mete

arkadasım iki sene ugrasıp böyle bır set yapıcana hiç yapma daha iyi senın ıkı sene
de yaptıgın setı ben iki ayda yaptım.en kısa zamanda siteye yonlendiricem...ok

bende biliyorum ordan burdan toplama yapmayi... Yeterki ram olsun... 2 sene sürmesinin tek sebebi sounduyla alakali arkadaşim salak değiliz herhalde ama görüyorumki sen zaten dikkatli okuyup anlamamişssin... O yüzden seninle bu konu hakkinda tartişmicam... Bu aletlerin menusunde loop ritim yapmada arizasinda hodri meydan... Herşey çalmakla bitmiyor....onun butun ritimlerini kitlerini toplamaklada bitmiyor bilmem anlatabildimmi?

................

Moderatör tarafında düzenlendi: