- Enst.
- ==== (MÜZİSYEN)====
Cevap: arkadaşlar artık set aramaya son
üstat kendi fikrini lütfen genelleme ülkemizde farklı saund ritim tarz ve bölgesel özellikleri olan çok özellikler var bazı setlere yeniymiş gibi ufak saund ve ses ilaveleriyle arkadaşların setlerini bozmaları ve akıllarını karıştırmaya kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum lütfen gönül koyma bu steyi çok ülkeden izleyen var yanlış bilgi ve öneride ,dikkatli olmalıyız( aletin ciyerinede elleme) onu yanlızca müzik için kullanalım kusuruma bakma selamlar
üstaraftaki reklamlarda olan bayanla alakamda yokyur
arkadaşlar yaklaşık 2 seneye yakın bir zamandır bu aletin ciğerini söktüm ben ama ne yazikki ramlarimizin 64 mb olmasından mütevellit fazlada bişey yapamiyoruz ama ona rağmaen gayet şık düzenli ve en ince ayrıntısına kadar düzenlenmiş ve bunun yanı sıra cihazda editlenmiş kendi setimi sunuyorum size umarım beğenirsiniz ... hem düğün hem kına hem bar hem yemek müziğimi yapmak istiyorsunuz ? bi deneyin derim yorumlarınızı bekliyorum.... saygılarımla .. alanyadan sevgiler barış atay
zSHARE - BARIS 05-03-2o11.SET.zip
üstat kendi fikrini lütfen genelleme ülkemizde farklı saund ritim tarz ve bölgesel özellikleri olan çok özellikler var bazı setlere yeniymiş gibi ufak saund ve ses ilaveleriyle arkadaşların setlerini bozmaları ve akıllarını karıştırmaya kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum lütfen gönül koyma bu steyi çok ülkeden izleyen var yanlış bilgi ve öneride ,dikkatli olmalıyız( aletin ciyerinede elleme) onu yanlızca müzik için kullanalım kusuruma bakma selamlar
üstaraftaki reklamlarda olan bayanla alakamda yokyur
Moderatör tarafında düzenlendi: