arkadaşlar bu konuya dikkat edermisiniz!!!

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
internette dolaşırken bir ilan gördüm bana biraz dolandırıcı gibi geldi temiz pa1x hoparlörlü + 40cb hdd + 32 mb ram + emo usb demiş bord olması lazım verilen ilanda bu yazı var KORG PA1X HOPARLÖRLÜ FD + HD + CD SÜRÜCÜ + CDRW + EMO USB + MP3 BOARD 32 RAM + 40GB HD + KILIF + KARGO BİZDEN
2000 tl ye veriyor bana inandırıcı gelmedi ya dolandırıcı yada çalıntı diye düşünüyorum aradım fakat ses tonu olsun konuşma biçimi bana güven vermedi kapıda ödemeli teklifi ettim kabul etti sizce? ne olabilir linki veriyorum bakınız

KORG PA1X HOPARLÖRLÜ FD - Muğla İntoko Türkiye

Cevap: arkadaşlar bu konuya dikkat edermisiniz!!!

Geçenlerde başka bir form sitesinde üyelerden biri vermiş olduğunuz linkteki siteden alışveriş yapmış ve bir org almış.Parasını satıcının hesabına yatırmış fakat org kendisine gönderilmemiş,yani dolandırılmış.Cazip bir fiyat yazıyorlar sonrada dolandırıyorlar.Dikkatli olmak lazım...

sakına kardeş aynısı baskasınada oldu ama 800 e 2000 tl cekmıştı aynı kısıdır buda gıt okadar esnaf var onalrdan al alıcaksan nete guvenme hele degrınde dusuk verıyorsa

Moderatör tarafında düzenlendi:

dikkatli olun arkadaşlar internetten alışveriş yaparken....hatta yapmayın...

Bence de kapıda teslim almadan, koliyi açıp içinde ne olduğunu görmeden, Çalmadan, denemeden almamanız gerek malum verilen fiyat bayağı insanı cezbedici olduğundan başını ağrıta bilir dikkatli olalım lütfen. Zamanında böyle cazip bir fiyatla Sn. Roman39 arkadaşımıza da PA-80 ve PA-800 diye odun kütükleri gönderilmişti ve arkadaşımız bayağı uğraştırılmıştı. Saygılarımla,

değerli dostlarım zaten ki mantıksız biri olsam size danışmadan ben bu orgun alış verişine girerimki 2000tl çooooooooooooook cazip ve süper fiyat hani ben buraya yazarım kimisi ben almayayım diye 2800tl de verir ama ben sizi ayıktırıyorum ayrıca şurayı dikkatli dinleyin ben ilanı kimin verdiğini buldum isim vermeyeyim dikkatlice okuyunuz ilanı çok dikkatli inceleyiniz ve 1 üstündeki ilanı inceleyiniz kaç adet + var kaç kelime hatası var kaç harf var yazı şekli büyüklüğü ilanın esas sahibine ulaşırsınız bu 1. tahmin diğer tahminim ise şu olabilir vatandaş pa1x almak istiyor ona 3500 tl fiyat verilmiştir buda uygun fiyata almak için 2000tl yazmıştır ama bu çok mantıksız kendi numarasını vermiş 1 diğer konu piyasayı hepimiz biliyoruz bu fiyata pa1x olmadığını cümle alem biliyor demekki sadece ilanı çoook teferruatlı okursak işin özü ortaya çıkıyor :)
ama son sözüm şu ben bu güne kadar kimsenin hakkını yemedim kimsenin ahını almadım helalimle çalışıp kazandım heryerdede adım iyi geçiyor bu gibi insanlar arkasına 3/5 çakal toplayıp milleti dolandırıp haram yoldan kazanıyor bakalım diğer tarafta nasıl hesap verecekler o onların meselesi ama ben o insanları ve benzerlerini çok iyi tanıyorum o mesajı yazan adamıda çok iyi biliyorum karakterinide biliyorum ki herkes biliyor bu civarda pa80 kartı tarafından dolandırıldı bizim dostlar kısaca müzisyen camiası size tek sözüm güvenilir yerlerden alış veriş yapınız örnek vermek istemiyorum ama alış veriş yaparken ilanlara dikkat ediniz araştırınız illaki bi açığı çıkıyor SANAL ALIŞVERİŞLERİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN saygılar