Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşımız kosavalı ya kafayı takmış ama ne ilginçtirki bugün google den yaptığım araştırmada 21.07.2012 tarihinde oda 2011 Erol Ömer kart diye aramış ve eğer bulmuşsa da benim paylaştıklarımı bulmuştur dahası adım gibi eminim ki yoktur. Bilinmeyen birşeyi tanımak mümkünmüdür. Önce bilmek lazım. bilmeden arıyorlar veriyorsun yok armudun sapı üzümün çöpü Bizim buralarda.....
Burda paylaşılan her iki set benim paylaştıklarımla birebir aynıdır. Benim paylaştıklarımda bunların haricinde 3 set daha var yani toplam 5 settir. Birde BACKUP lardaki STYLE leri göz önünde bulundurun 6 set olsun 6x48 = 288 tane ritim eder. Elinsaf yani hala Roman da roman diyor iseniz ben bir şey bilmiyorum. Komşunun tavuğu başkasına kaz gözükür derler ya bizde bulamadığımızı makbul saymak üzerine üzerimize kimse yoktur.
Arkadaşlar son kez söylüyorum Aradığınız Kart BACKUP ları da, setleri de benim paylaştıklarımdır. İç rahatlığıyla yükleyip kullana bilirsiniz. Gerçi daha teşekkür eden olmamış ta genede canınız sağ olsun
Sonsuz sevgilerimle,
verilmiş olan backaplar malesef benim verdiğim sete uymuyor abuk sabuk sesler çıkıyor olupta olmadı diyeceğimizde yok sizde kurun neden olmamış sebebi nedir öğrenmeniz gerekir bende buraya dünyaca set verip backaplarını yollarım önemli olan aranan benim işimi görecek set işimi görmiyecek setle neden boşuna uğraşayım herkese slm saygılar...