Salim, kahvehanelere takılacağıma sizlere takılmayı yeğliyorum. Çok zevkli oluyor, bilemezsin. Kendimi genç hissediyorum. Kırgınlık, bazen olacak ama hiç olmaması tek dileğim. Nede olsa insanız. Aslında benim gibi aldırış etmeyen ama gerçekte hassas bir yüreğe sahip olduğundan eminim. Çünkü meşhur olup, olmasalar da sanatçı ruh budur. Bu yaşta aklen kemale erdiğinden hiç kuşkum yok. Yaşına göre başarıların, seni bile aşmış, yeni farkettim. Bu özür dilemek değil, sadece evladımın sırtını okşamaktır. Bu hüzünlü ortamdan kurtılmaya ne dersin? Mesela, şaka olsun diye,orguyla derdi olan bir adama cidden cevap vereceğine al bir dante tr kurtul de. Her türlü teknik servis ve 10 yıl parça garantili deyiver. Aynı Dr. Haydar Dümen gibi. Ne kadar dalga geçersen o kadar tutulursun unutma. Sen şimdi hassas olduğundan bir yerlere çekip, gene ne iğne yapıyor bu adam diyeceksin. Söylediklerim Vallahi Billahi doğru ve içten. Mehmet Ali Erbil gibi çok rahat bir kişiliğin var. Bunları kullan. Daha meşhur olacağına eminim. Gerçek söylüyorum, huylanma. İşin gırgırında olduğumu düşünmene rağmen, yap ve yarat, yatkınsın. Yoksa, gırnataları çalarak veya satarak bu işin sonu yok. Benim gibi emekli olup bir kenarda pineklersin. Bunu düşün ve yinede senin bileceğin iş. Senin yaşın tam atılım zamanı, bilesin. Artık perdeni değiştir, zamanıdır. Hoşça kal dileklerimle............(Hala sitemkar olduğumu düşünüyorsan, unut gitsin)