• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

arkadşlar bir org almam lazım ama hangisi ??

Cevap: arkadşlar bir org almam lazım ama hangisi ??

Pa55 ile karsilastirildiginda tabiki pa500tr.. yaklasma diyenler daha iyi ama ayni zamanda daha pahali modeller onerirler.. butcen 2.000 tl ise tabiki pa500tr.. bu tamamen butce meselesi

peki hocam bütçen iyi olursa pa 3x midir iyi olan yoksa pa 800 yada 80 mi ??

Mercedes alacak paran var.. mercedes mi alirsin? Opel mi? Sahin mi?
Sordugun orglar arasinda butce farki cok fazla.
3x en pahalisi. Varsa butcen onu alirsin tabiki

peki hocam bütçen iyi olursa pa 3x midir iyi olan yoksa pa 800 yada 80 mi ??

seninki ya sundadir ya bunda olayina donmus,madem dukkan arkadasinin otur hepsini dene,hangisi kafana yatti veya hosuna gitti onu al bu kadar basit,ama sen aleti alip kullanmadan ticari boyutunu dusunursen hic bir yere varamazssin.....

yanlış anladınz sanırım soruyu ben pa 500 tr almaya karar verdim zaten .sadece merak.arkadaşın dükkanından almam da zaten. başka yerden düşünüyorum.türkiyenin altın kuralı vardır. dost kazığı diye.ben çok yaşadım 25 yaşıma kadar.25 yaşımda tövbe ettim.tanıdığım kimseden eşya almam iş yaptırmam.çalarsın aletleri çalarken bozulur bir şey olur.üstüne kalır. gerek yok.org hakkında bilgisi olana hocalarımız yeter bana mesela sağolsun ugurtheorca hocamız çok yardımcı oldu bana.aslında azerbeycanda çok ucuz oluyor orglar oraya gidip 3x mi alsak diye düşündüm ondan sormuştum soruyu.çünkü türkiye şartlarıyla en az % 20 oynuyor..mesela 2005 yılında müzikseti almıştım oradan 150 tl türkiyede sordum aynı modelden yoktu ama onun özelliklere yakın 750 tl idi.1000 tl yol parası gider gidiş dönüş.bir araştırma yapmam lazım.şimdilik teşekkürler.

arkadaşlar birde sample özelliği kafama takıldı.500 trlerde anladığım kadarıyla yok.yanlız kimileri editleyebiliyorsun yazmış kimiside sd karttan kullanılabilir..sd karttan çalışıyorsa sample sesler problem yok bence !!

Kardesim pa500tr sample ses okumuyor.. okuturum diyenler dogru demiyor..
Ama icinde zaten rx teknolojisiyle harika sesler mevcut ve editleyebilirsin.
500tr ye getirilen en buyuk elestirilerden biri; ses sistemine taktiginda teneke gibi ses cikarmasi.. imis
Ben taktim kac kere.. harikaydi ve koca koca isadamlari 9 8 lerde ne gobekler atti :)

Kardesim pa500tr sample ses okumuyor.. okuturum diyenler dogru demiyor..
Ama icinde zaten rx teknolojisiyle harika sesler mevcut ve editleyebilirsin.
500tr ye getirilen en buyuk elestirilerden biri; ses sistemine taktiginda teneke gibi ses cikarmasi.. imis
Ben taktim kac kere.. harikaydi ve koca koca isadamlari 9 8 lerde ne gobekler atti :)

evet hocam genelde 500 tr için teneke alet olarak bahsetmişler ve zurna sesi çıkarmaması olarak bahsetmişler.çin malı oluşundanda kötülemişler.1 - 2 gün daha düşüneyim aldığım aleti yazarım yardımlarınız için teşekkürler !!

Kardeşim bu zurna olayına takanda takıyor :) Bak arkadaşım bu pa500TR aletinde türk musikisinde yer alan tüm sample sesler mevcut...Sen daha fazla ne istersinki? Eğer bir klavyeyi klavye yapan zurna ise diyemem bir şey...Ayrıca bu alette zurna sesi zaten mevcut haaaa çok yeterlimi ? bana göre evet....Bu aleti olupta başına oturup ses ve ritim editlemesi yapıp burada yayınlayan bir çok arkadaşımızın setlerinde ne sesler ve ne ritimler var....Zurnaya takılma ; takıl sen pa500TR'ye derim....

peki son bir sorum olacaktı.düğünler için = pa 500 tr mi -- pa 600QT mu ?? - pa 80 mi ??

pa80 tertemiz bir şey bulursan taş gibi alettir.Benim hep içimde kalmıştı ve kalacakta :) ....

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri