• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Aslı Güngör - Son Öpücük (Altyapı Kadirbey1985)

Cevap: Aslı Güngör - Son Öpücük (Altyapı Kadirbey1985)

kadir valla harika olmuş..nasıl yapiyorsun bu ritimlerinhiçbiri yokki gw8 de tek tek mi çaliyorsun bunları 16 kanaldan.peki altyapıyı nasıl yazıyorsun hazır dişarıdan eklimi yoksa sen bi ritim tutturup onumu kopyalıyorsun ardı ardına.bilgisayar da olurda bunda nasıl oluyor varsada ben bilmiyorum.ama gerçekten cihazın hakkını vermissin.hala korgun modelleriyle kıyaslasınlar dursunlar kalite seste müzikte belli.senin bu cihazla caldıgını bilmesem yeni bi almüm yada yeni versyon zannederdim.

teşekkürler kadir ellerine sağlık,güzel çalışma beğenerek dinledim,

kadir valla harika olmuş..nasıl yapiyorsun bu ritimlerinhiçbiri yokki gw8 de tek tek mi çaliyorsun bunları 16 kanaldan.peki altyapıyı nasıl yazıyorsun hazır dişarıdan eklimi yoksa sen bi ritim tutturup onumu kopyalıyorsun ardı ardına.bilgisayar da olurda bunda nasıl oluyor varsada ben bilmiyorum.ama gerçekten cihazın hakkını vermissin.hala korgun modelleriyle kıyaslasınlar dursunlar kalite seste müzikte belli.senin bu cihazla caldıgını bilmesem yeni bi almüm yada yeni versyon zannederdim.

ritimleri gw-8 formatına çeviriyorum ve üzerinde kroslarıyla akorlarıyla basslarıyla oynuyorum kafama göre işte.bu şarkıyı kayıt programının nimetleriyle yazdım.tabi bilgisayar ve profesyonel program desteğiyle yapabilsem daha da güzel şeyler yapılabilinir. Roland GW-8 çok güzel org, 16 kanal midi kaydı oluyor.zaten 10. numarada ana ritim var,genelde 12-13-14-15-16. kanallar boş oluyor, 6. ve 8. kanallar da yerine göre boş oluyor, işte onlara da enstruman kaydını yapıştırıyorum...çok güzel olanakları var.

anladım kadir saol ya bir sorum daha var.mp3 e nasıl çeviriyorsun yaptığın şarkıları.bilgisayara ses kartına mı bağlıyorsun.çünkü org sadece midi kaydı yapiyor oda bilgisayarda creative ses kartınnı dandik 128 adet ses bankasıyla çalmaya çalişinca ormantik tangur tunugur bi müzik çıkıyor ortaya.yerli müziği gibi :) bunu nasıl hallediyorsun?

evet org olarak bence harika bi cihaz.aslında ben bu cihaza org denmesinide yakıştırmıyorum org bu değil çünkü.bu alet iş makinası sesi olan biri albüm bile çıkartır ve tuttururda yani piyasayı eminim.sesler çok gerçekçi ve sample sese gerek yok roland zaten ses işini çözmüş ihtiyaç bile duymuyor bir kayıp değil.en iyi aranjor klavyesinde bile yok zaten.jüpiter-80 de varmış sanırım.

anladım kadir saol ya bir sorum daha var.mp3 e nasıl çeviriyorsun yaptığın şarkıları.bilgisayara ses kartına mı bağlıyorsun.çünkü org sadece midi kaydı yapiyor oda bilgisayarda creative ses kartınnı dandik 128 adet ses bankasıyla çalmaya çalişinca ormantik tangur tunugur bi müzik çıkıyor ortaya.yerli müziği gibi :) bunu nasıl hallediyorsun?

mixcraft3 diye bir program var, burada bu sitede paylaşılmıştı, orgun phones çıkışından bilgisayarın mic. girişine bağlıyorum ve olduğu gibi olmasa da buna yakın ses çıkıyor ve kayıtlar geliyor.

çok teşekürler kadir verdiğin bilgiler için.

mixcraft3 diye bir program var, burada bu sitede paylaşılmıştı, orgun phones çıkışından bilgisayarın mic. girişine bağlıyorum ve olduğu gibi olmasa da buna yakın ses çıkıyor ve kayıtlar geliyor.
Kadir nasıl bir ses kartı kullanıyorsun? Kayıt için ses kartı aldın mı?

Kadir nasıl bir ses kartı kullanıyorsun? Kayıt için ses kartı aldın mı?

kayıt için ses kartım yok,anlattığım gibi orgun ses çıkışını bilgisayarın mikrofon girişine bağlıyorum ve mixcraft3 programıyla kaydediyorum. eğer ses kartı olsa daha net daha güzel olurdu.

elıne saglık tesekkurler.