Audya 5 türk ve oryantal demolari

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

doni

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.duobombastic.com
Enst.
Audya & SD1
Cevap: Audya 5 türk ve oryantal demolari

Umarım Tunel muzik bu cihazın performansına uygun ses ve ritim çalışmaları yapar da cihazın olumsuz eleştiriler almasına sebep olmaz.genelde kullanıcılar üretmekten çok hazır nevale peşinde oldukları için bu durum sıkça polemik konusu oluyor.Gerçi audya kapasitesi ile piyasadaki bütün ses ve ritimleri okuyabiliyor, okuduğum kadarı ile ancak yinede düzenli bir performans set için distribütörün eline bakılır gibi.Teşekürler paylaşımınız için.Belki ilerde bir amatör olarak bizde bir audya sahibi oluruz.

sound cok guzel fakat turk rıtımlerınden aletın uzerınde kı rıtımlere gecınce barız bır sekılde fark bellı oluyo su ana kadar yazılan turk rıtımlerınden işte budur dıyecegım bı demo sunulmadı su ankı hallerı pa80 den bıle daha alt sevıyede bence..yanı audyanın kalıtesıne uygun calışmalar degıl ınsallh bı prof arkadas ıı bır calışma yapar bu alete..

valla böyle bi klavyeye ne ritm nede sesler yalışmıyo yani ben ketron kullanıcısıyım ama baykal seti dinledim pa800 de audyanın şu anki performansına 1000 basar anlamadığım olay bu adamlar 800e bu sesleri yapıyolar ise tunel neden böyle kişi,lere set yaptırmıyo

ebet diğer abilerimiznde dediği gibi cihaz biraz üzdü arkaşları şuana kadaki performansıyla İşin tek ii yanıysa alet daha tam hazır deil ve belli seviyede beklentiler var. Bende başka bieşye dikakt çekeyim. Mesela atıyorum 3. linkte klarnet sesi xd9 la neredeyse ayın. Hatta zevk deilde orjinallik yönünden bakarsak xd9 daki klarnet bana nerdeyse daha orjinal gibi geldi.Aslında kusura bakamyın ben diğer orglarla fazla haşır neşir olmadığım için sürekli xd9 dan yola çıkarak birşeyler söylemeye çalışıyorum. Benim tespitlerim böyle . Ha iyi yanalrı yokmu var tabi. Teknik kapasitesi çok yüksek ve bazı batı sesleri harika diyebilirim. Ama çoğu arkadaşımızında düşündüğü gibi iş türk nevalelerine gelince ne yazıkki aynı tadı vermiyor.Neyse gerisini bekelyip görcez artık.