Audya-"Degmen benim gamli yasli gonlume" demo

Cevap: Audya-"Degmen benim gamli yasli gonlume" demo

Bahri hocam, sen bu işi biliyorsun valla.
Emeğine, yüreğine sağlık..
Bu arada hoparlör olarak ne kullanıyorsun?
Aktif monitör mü? Yoksa farklı bir ses sistemi mi?

Cevap yazan herkese tekrar teşekkürler...

M.Ali , merhaba.
Öncelikle teşekkür ederim , sağol.Hoparlör konusunu ben de yakın tarihte çözümledim.Ben "Microlab Solo 7c" kullanıyorum.Kaliteli hoparlörlerin fiyatları belli ; dudak uçuklatıyorlar.Bu ise oldukça hesaplı bir hoparlör seti.Üç yollu.Özellikle tiz sesler mid seslere göre biraz yetersiz olsa da ev için epeyce uygun."Bass"lar ise epey bir yeterli.Genel anlamda beni tatmin eden bir hoparlör sistemi ; tavsiye ederim.İncelemek istersen vatan bilgisayarda bulabilirsin.

Selâmlar...

Ellerinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş. Audya dahada yaygınlaşırsa bu tarz güzel demoşarı daha ok dinleme fırsatımız olur.

Bu parça en az üç farklı zamanda plak yapılmış ve farklı arenjelerde çalınmıştır. Sizin çaldığınız ilk versiyon şeklidir. Tahminim 73 veya 74 yılında kırkbeşlik yapılmıştı. Merakım neden ilk versiyonu tercih ettiniz.

heheh bahadir galatasaraydan dolayimi canin sikkin yav yenersin siz bence gerci ben istanbul takimlarindan defret ederimde bence siz yenersiniz gibime geliyo

Yok Abicim ondan değil, 2 gün önce bir karakola geldim, burada mahsur kaldım yahu...
3m kar var, yol kapandı.Tipiden helikopter kalkmadı, haftasonunu dağın başında geçirmek zorunda kaldım...
Allahtan ki internet var...
Bu arada Galatasaray, pardon Aykut Kocaman dubelledi bizi...:D

Ch.

elinize sağlıkk,bende edip akbayram dinlerim çokk,parçada çok hoş olmuşş

Bu parça en az üç farklı zamanda plak yapılmış ve farklı arenjelerde çalınmıştır. Sizin çaldığınız ilk versiyon şeklidir. Tahminim 73 veya 74 yılında kırkbeşlik yapılmıştı. Merakım neden ilk versiyonu tercih ettiniz.

Haklısın Mustafa Abi ; ağırlıkta eski versiyonu baz aldım.Ben "Edip Akbayram"ın o eski şarkılarını çok severim.Eski derken , o eski 45 likler oluyor sanırım.Öyle ki , Edip Akbayram'ın son dönem albümleri beni o eski 45 likler gibi etkilemedi hiçbir zaman.Hatta , yakın tarihte bir "best of" dahi yapmıştı.Güzel de oldu o albüm ; ancak , bana o eski tadı vermemişti.

Özetle , eski versiyonlar hep aklımda olduğu için ister istemez çalarken onlar ağır basıyor. :eek:

Selâmlar...

Haklısın Mustafa Abi ; ağırlıkta eski versiyonu baz aldım.Ben "Edip Akbayram"ın o eski şarkılarını çok severim.Eski derken , o eski 45 likler oluyor sanırım.Öyle ki , Edip Akbayram'ın son dönem albümleri beni o eski 45 likler gibi etkilemedi hiçbir zaman.Hatta , yakın tarihte bir "best of" dahi yapmıştı.Güzel de oldu o albüm ; ancak , bana o eski tadı vermemişti.

Özetle , eski versiyonlar hep aklımda olduğu için ister istemez çalarken onlar ağır basıyor. :eek:

Selâmlar...

Tam beklediğim cevap buydu. İlk versiyonlarda yaratıcılık ve orjinallik daha fazla...Bende bu versiyonu orjinal gitarla(wah kullanarak) ama solistli çalmak isterdim.

Tam beklediğim cevap buydu. İlk versiyonlarda yaratıcılık ve orjinallik daha fazla...Bende bu versiyonu orjinal gitarla(wah kullanarak) ama solistli çalmak isterdim.

"Ne varsa eskilerde var" derler ; boşuna söylenmemiş...

Bahri abi audya-5 tam sana göre, hakkını fazlasıyla veriyorsun. ilerleyen dönemlerde kabak kemane sesi yapılabilinir.

Dostum , bendeki Audya ; Audya5 değil...

Selâmlar...

cok guzel olmus arkadasim bir ara babamin eski plaklarini dinler gibi oldum eline saglik basarilarinin devamini dilerim

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri