• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Audya için yeni os 5.0 yayınlandı!!!

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görülen : 4K
Cevap: Audya için yeni os 5.0 yayınlandı!!!

Audya kullanıcıya kapalı bir cihaz değildir!!!

İns formatı ketronun fabrikasyon formatıdır fabrikada üretir ve satar yada ücretsiz verir..

siz yamahanın sattığı (tyros için) paketleri evde yapabiliyormusunuz...

MSP ise kullanıcıya açık multi sampling formatıdır..istediğiniz sesi sampling yapabilirsiniz...

insanları yanlış yönlendirmeyiniz....

Bazı dez avantajları da söylemiyorsunuz ama? Drum kitleri davul setler ins formatında oluyor. Ayrıca msp de yapacağın sample sesleri audya da kısıtlı bir şekilde editleyebilirisiniz. İns formatlı sample sesleri editleme seçeneği ile msp formatında sesin editleme seçeğini bir olmaz. İns formatını yüklenmese bu alete verim alamazsın. İns formatlı sesleri Tünel müzik yapabiliyor özel ses kartı var Tünel müzikde.Msp seslerin hali ortada hepsi dandik bozuk sample sesler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Öncelikle Herkese Selam!

Ketron Update çıkarmış inanamıyorum....:)

Bu güncellemenin çıkması iyi bir durum olmakla birlikte pek bir şeyi değiştirmez malesef,

çünkü;

yapılan değişikliklere bakıyorum sadece sorun gidermişler, orada gördüğünüz tüm sorunların neredeyse tamamına yakını benim tarafımdan fabrikaya iletilen sorunlar
genede benim istediğim değişiklikleri yapmamışlar...

Şunuda söyleyeyim o değişiklikler yapılmış ama kimbilir hangi fonksiyonlar bozuldu
ancak orgunuza yükledikten sonra anlarsınız. Adamlar bir değişklik yapıyorlar başka bir taraf bozuluyor onu düzeltin diyorsun düzeltiyorlar bu sefer başka bir yer bozuluyor.
İnşaallah bu sefer adam gibi bir güncelleme çıkarmışlardır, umarım beni yanıltırlar ...

Yani diyeceğim şu ki; KETRON fabrikası şuanda çalıştığı mühendisleri yenilemez ise bu sorunlar her zaman devam eder. Çünkü adamlar bir şey yapıyorlar daha sonra onun üzerinde oynama yapmak için gerekli boşluğu bırakmıyorlar...

Diğer firmalara bakın adamlar bir güncelleme yapıyor org tamamen değişiyor KETRON'a bakıyorsun yaptıkları güncellemeler sadece sorun giderme üzerine onuda tam becerebilseler iyi...

Neyse arkadaşlar ben usandım bunları söylemekten,
bir buçuk sene emek verdim, her gün bu sorunlarla uğraştım,
olmazı oldurup ortaya SET çıkardım, anlaşma zemini aradım ama bulamadım.
Hayırlısı Olsun!

Diğer cihazlara SET yapmayla uğraşsaydım elli kere set yapardım BİZİMKİSİDE KETRON SEVDASI İŞTE PA3x pro'yu deneyeyim dedim kullanamıyorum, sesler bana çok metalik ve yapmacık geliyor, herkesin kulak zevki farklı korg kullanan arkadaşlarda Ketron'a ısınamıyorlar bir türlü neyse şimdilik SX3000'e devam belki ilerde adam gibi bir cihaz çıkarır KETRON...

Herkese bol müzikli bol kazançlı günler

Saygılarımla
By_CTO

abi audyayı geçtikte xd9 x1 sx3000 kullanıcıları paylaşımlar yapsa orgumuzu geliştirsek daha güzel olmazmı. sen orda çalışmışsın illaki elinde setler falan vardır burda paylaşman mümkün değilmi. tamam sorunları olabilir ama sağlamlığı ve seslerinin gerçekliği yeter. burda kullanıpta memnun olan ama yeni şeyler keşfetmek isteyen veya başka org kullanıp ketrona içi giden ama olumsuz söylentiler yüzünden korkanlar var biz olumlu yönlerini artırmalıyız. bide hani kapalı org sample yapamayorsun olayına gelince zaten ketronu olan 5000 kişi varsa 50 kişi o işle ancak uğraşan vardır ritimler üretmek va paylaşmak en güzeli bence.bende yeni aldım ketron acemiyim ama hiçte pişman değilim intertentte 15-20 kişinin yazdığı olumsuz yorumlarla gözümü korkutmam.çünkü ben kendi orgumu bilirim sağlam sesleride süper.başka orglarlada kıyaslamam ben bunu sevdim

Bazı dez avantajları da söylemiyorsunuz ama? Drum kitleri davul setler ins formatında oluyor. Ayrıca msp de yapacağın sample sesleri audya da kısıtlı bir şekilde editleyebilirisiniz. İns formatlı sample sesleri editleme seçeneği ile msp formatında sesin editleme seçeğini bir olmaz. İns formatını yüklenmese bu alete verim alamazsın. İns formatlı sesleri Tünel müzik yapabiliyor özel ses kartı var Tünel müzikde.Msp seslerin hali ortada hepsi dandik bozuk sample sesler.

abi sesleri dandik bozukta neden herkes sesine hasta bu orgun ya.bence acımasızca düşünüyorsunuz. hiç korg yamaha dinlemedinizmi ayırt edemiyormusunuz farkı. herşeyin dez avantajı olcak.ferrari arabanın bile kötülüğü var çok pahalı ve kral araba ama tabanı yere değiyor her yolda süremezsin .şimdi ozaman ferrari kötü arabamı hayır.bu orgda böyle illaki eksi yanları olcaktır

ayrıca;bundan sonra satışa sunulacak audya larda 192 mb ram standart olacak
yine satılacak xd ve sx vede midjay modellerinde floppy disk yerine usb kullanılacak...

abi ketron xd9 ların sıfırı varmıki usbli satılacak onu anlamadım?

Audya kullanıcıya kapalı bir cihaz değildir!!!

İns formatı ketronun fabrikasyon formatıdır fabrikada üretir ve satar yada ücretsiz verir..

siz yamahanın sattığı (tyros için) paketleri evde yapabiliyormusunuz...

MSP ise kullanıcıya açık multi sampling formatıdır..istediğiniz sesi sampling yapabilirsiniz...

insanları yanlış yönlendirmeyiniz....
kim attıysa biri kuyuya taş attı ketron kapalı alet bişey yapılmıyor diye öyle kaldı orgun adı. avrupadakiler nası yapıyorda bizimkiler yapamıyor anlamış değilim.yada arap ülkeleri komple ketron vega kullanıyorlar suriyedekiler öylesine.