audya5 alanlar!

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
sevgili müzisyen dostlarım audya5 alan arkadaşlar memnunmusunuz ve eksikleriniz nedir? kıyaslama yaparsanız hem ben hemde diğer arkadaşlar fikir üretebilir

benim alma şansım var hani diyorum alırsam pişman olurmuyum

Cevap: audya5 alanlar!

sanırım türkiyede ilk alan benim..türk müziği yapıyorsan oldukça sıkıntı çekersin..gerçi son 3 aydır tünelle hiç görüşmedim çalışmalar nasıl gidiyor bilmiyorum birşeyler yaptılarmı haberim yok..benim elimde sx ve xd den çevrilmiş sesler ve davul setleri var.tünel bunları ücretsiz veriyor..haa oturur bu setlere ritmleri konvert ederim diyorsan olur..yada uğraşıp looplarla ritm yaparım diyorsan ki bu da gerçekten çok kolay yapılıyor,ses problemi yok sadce ritm sıkıntısı çekiliyor..batı için diyorsan rakibi zaten yok..yinede gidip bakmadan tünelle görüşmeden alma ve bakmışken tyros 4 ü de incele karar ver...

bence bu alete o kadar para verip alıp sıkıntı çekmektense tyros 4 terciğ edilmelidir buda benim fikrim

sevgili dostlar her şey için teşekkür ederim ama ben 2, el 6000tl ye alacağım tyros4 te o fiyata alamam vede set ritim ses konusunda sıkıntım olmaz ketronların menusunu biliyorum ama audya5 demolarını dinledim bana xd9 gibi geldi ki set yapmak benim işim fakat pa1x verip direk bu aleti alamam buna set yapana kadar sahnede ne çalacağım?
kafam karışık acaba 5000tl ye düştüğü zamanmı alsam düşünce piyasa canlanır bende alır seti yaptımmı fiyat geri yükselir?

vallaha bende pa3 de var ama audyanin ritim saund olayi baska sanki gercek bascigi veya baterisler gercekgibi yani tabiki canli calinmis loop bunlari pa3 koysanda o audyadaki canliligi vermiyor doni abimiz dedigi gibi slow ve bati ritimlerinde üstüne tanimam ben kendim pa2 cevrdigim türk ritimleri var onuda saten audyasi olan arkadaslarla paylasiyorum ama tek benim hosuma gitmeyen elektrolardaki fheserler efektler güzel deyil belkide ben ketronun yabancisiyim ben yapamiyorum oda olabilir bu arada sunu belirtiyim pa3 pa2den cok daha üstün cok kullanisli hale getirmisler ses kaliteside daha güzel olmus

audyanın ritim saundu çok güzel hele korga on basar