audya5 style help

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
help me get the rhythm audya5 s

Cevap: audya5 style help

We have not got rytim for audya 5 now. Because audya 5 a new org. You must wait a little time. ıt will be added as soon as by tunel music.

maşallah döktürüyon ne dedi sen ne dedin :)

arkadaş audya 5 için ritm istemiş islam nickli arkdaşta,audya 5 in yeni bir org olduğunu,o yüzden ritm olmadığını ve tünel müziğin kısa bir süre sonra rimleri yayınlayabileceğini yazmış .İyide bu Audya 5 Türkiyeye geldimi :(

arkadaş audya 5 için ritm istemiş islam nickli arkdaşta,audya 5 in yeni bir org olduğunu,o yüzden ritm olmadığını ve tünel müziğin kısa bir süre sonra rimleri yayınlayabileceğini yazmış .İyide bu Audya 5 Türkiyeye geldimi :(

Tünel müziği aradım audya5 için sipariş verildiğini ilk partinin 15 gün sonra geleceğini söylediler. Gelir gelmez inşallah almak bize nasip olacak fiyatı da 3500 euro ama pazarlık yapacağım Tünelle. Bu arada nk yı bugün aradım xd9 plus için yeni setin bu ay sonu çıkabileceğini söylediler.

Audya 5 gelince millet pa800 leri satacak göreceksiniz pa800 lerin fiyatları baya düşer.

Audya 5 gelince millet pa800 leri satacak göreceksiniz pa800 lerin fiyatları baya düşer.

Fiyat olayıda önemli 3500 euro parada baya bir mevla etmekte ama şu bir gerçek herzaman üst model alt modelin piyasasını bence etkilemkte ve etkiyecektir diye düşünüyorum Audyanın Tr ye gelmesi ayrıyetten seçicilik açısındanda pazarda müşterisi için avantaş yaratacaktır Korg da eğer Pa serisi yeni bir klavye çıkartırsa şu an satılmakta olan bi çok klavyenin sıfır ve 2. erllerinde fiyat olarak düşüşler yaşanması normal ve bazı arkadaşlar tarafındanda beklenilen bişey,hayırlısı olsun.

audya özelliklerine göre çok muhteşem bi klavye olarak düşünüyorum ben yurt dışından uygun fiyata getirtmeyi düşünüyorum islam sana ve bana 1er adet siperiş ettim hazırlıklı ol heran alabiliriz almak isteyen arkadaşlarada yardımcı olmaya çalışacağım özellikle yeni olan tyros2/3/4 audya 4/5 pa1x 2x 3x saygılar

Macit abi ben kesin almaya kararlıyım. Arkadaişlar audya 5 gelince korgdan ketrona geçişler çok görülecek.

islam bende kesin kararlıyım almaya çünki dün gördüm kendi çalıştıgım cihaz belli kalitesini biliyorum dün bağlamacıda okudu aynı kalite fakat bu kaliteyi 4 kat dahada yükselten bi teknoloji var klavyelerde adam klavyeye takmış sesi ahmet kaya gibi çıkıyor org pa2x ti vokallerle beraber okuyordu aynı kaset gibi bunu audyada yapmayı planlıyorum ha g600de org audya5 te ama farkı var ben g600le 1 sene çalışsam kazanacağım belli ama audya ile 2 ayda aynı parayı kazanırım malzeme ne kadar iyiyse müzisyen psikolojisi o kadar iyi oluyor ve kalite ses gelince hem alkış topluyorsun hem alatura hemde abi benim 3500€ luk orgum var ben 150den aşşağı gelmem dersen kalite olmuş oluyorsun audya5e çift mikrofon takılıyor harika bişey