Akşam saatleri çok uzun zamandır üzerinde çalışmış olduğumuz pa3x vokal ayarlarını paylaşacağım,
Bütün tonlar ( Do, Re , Mi...Vs ) hazırlanmış paket olacaktır.
Bayan vocal
Terca vocal
Vocal + pes
Vocal + grup bayanlar
Vocal + Grup erkekler
Gibi birçok çeşitlilik pakette hazır olacak. Çalışma prensibi uşak ve hüseyni makamları gibi daha göreceli olan basit ve düz makamlarda etkilidir. ( Tercalar için bahsediyorum , bayan ve gruplarda tüm makamlarda doğru gelir ) Fakat hicaz makamında özellikle , mevcut sistem çok doğru gelmemektedir, en azından bana göre. Hicazda Bayan ve gruplar kullanılabilir , terca etkili ve doğru gelmez , zaten bizim paketimizde hicaz yok.
Terca = Trial sesler
Fakat belirtmek isterim ki , pa800 deki vocal efectini heleki 1x teki efecti nede yapsak yakalayamadık, Umarım bizim paketten yola çıkılarak , dahada geliştirilir bu ayarlar.
Ayrıca sitemizden Vehbi abimize de bu konuda sözüm vardı bir süre önce , fakat bizler burda belli bir kaliteye ulaştıktan sonra yayınlamak istemiştik , kısmet bu zamana. Umarım en başta Vehbi abimize sonrada tüm kullanıcılara bir faydamız olur.
Ayrıca CZ-101 için ses yazılımını ve piyasa seslerini de paylaşacağım.
Söz verdiğim gibi ;
cz101 ses yükleme yazılımı ( Midi to usb kablo ile bağlantı sağlanır )
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
pa3x vocaller ( global )
Umarım işinize yarar , veya size vocalleri geliştirmek için bir faydası olur,
Eee artık teşekkür butonunu kullanırsınız diye düşünüyorum arkadaşlar !!!
Lütfen virüs taraması , yapınız. Sorumluluk kullanıcıya aittir.
Ayhan
Bütün tonlar ( Do, Re , Mi...Vs ) hazırlanmış paket olacaktır.
Bayan vocal
Terca vocal
Vocal + pes
Vocal + grup bayanlar
Vocal + Grup erkekler
Gibi birçok çeşitlilik pakette hazır olacak. Çalışma prensibi uşak ve hüseyni makamları gibi daha göreceli olan basit ve düz makamlarda etkilidir. ( Tercalar için bahsediyorum , bayan ve gruplarda tüm makamlarda doğru gelir ) Fakat hicaz makamında özellikle , mevcut sistem çok doğru gelmemektedir, en azından bana göre. Hicazda Bayan ve gruplar kullanılabilir , terca etkili ve doğru gelmez , zaten bizim paketimizde hicaz yok.
Terca = Trial sesler
Fakat belirtmek isterim ki , pa800 deki vocal efectini heleki 1x teki efecti nede yapsak yakalayamadık, Umarım bizim paketten yola çıkılarak , dahada geliştirilir bu ayarlar.
Ayrıca sitemizden Vehbi abimize de bu konuda sözüm vardı bir süre önce , fakat bizler burda belli bir kaliteye ulaştıktan sonra yayınlamak istemiştik , kısmet bu zamana. Umarım en başta Vehbi abimize sonrada tüm kullanıcılara bir faydamız olur.
Ayrıca CZ-101 için ses yazılımını ve piyasa seslerini de paylaşacağım.
Söz verdiğim gibi ;
cz101 ses yükleme yazılımı ( Midi to usb kablo ile bağlantı sağlanır )
pa3x vocaller ( global )
Umarım işinize yarar , veya size vocalleri geliştirmek için bir faydası olur,
Lütfen virüs taraması , yapınız. Sorumluluk kullanıcıya aittir.
Ayhan
Moderatör tarafında düzenlendi: