Az kalsın dolandırılıyordum

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Az kalsın dolandırılıyordum

teşekür ederim arkadaşlar. şahsın adı gökay kutlu izmir balçovada telefonu 05319022165

Iyiki paylasiyorsun bunlari, gecmis olsun .Bir kisinin bile bundan yararlanabilmesi dünyalar eder .Nickiniz zaten Tellisaz , tinlamaya devam sevgili dostum...Insanlik adina, teller kopana kadar...
Saygi ve sevgilerimle..

para için anasını bile satan insanlar olduğu bir ülkede bunlar normal seyler lanet olsun paraya tapanlara ALLAH belalarini versin hepsinin

merhabalar arkadaşlar ben bu konuda size biraz bilgi vereyim.ben polis memuruyum gidip karakoldan yada savcılıktan şikayetçi olabilirsiniz.keşke kargonun size gelmesini sağlasaydınız.ozaman hem ispat etmiş olur hemde gereken cezayı almasını sağlardınız.kimlik bilgilerine zaten banka hesabından ve telefon numarasından ulaşılabilir.ptt kargodaki memurunda ifadesi alınır.anasını iyi bir ...ikmiş olurdunuz!yine akıllı davranmışsınız.bu tür olaylarla fazlasıyla karşılaştığımız için daha neler neler var anlatsam inanmazsınız.o şerefsizi deşifre etmeniz de bence çok iyi olur.

birde bu tür ödeme yaptığınız da sizin karşı tarafa ne için ödeme yaptığınızı açıkça belirten bir not yazmanız daha iyi olur.mesela filanca şahsın adına havale eft yaptığınızda .......seri numaralı ........marka laptop için ödeme yapıyorum.yazarsanız bu tür bir girişime engel ve ispat olmuş olur.saygılarımla

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri