Bağlamama ne tür ekolayzer taktırmamı önerirsiniz? (Düğünde kullanıcağım)

piyanistanbul

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Uzun sap bağlamam var. Bu yaz düğünde kullanmak için hangi tür ekolayzer taktırmalıyım. Ne önerirsiniz. Hangisi daha temiz ve güzel ses verir.? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Cevap: Bağlamama ne tür ekolayzer taktırmamı önerirsiniz? (Düğünde kullanıcağım)

fischmann taktır kardeş.benim elektro akustik fenderimde var üzerinde tunerda var cihazla tümleşik.on numara...

Cevap: Bağlamama ne tür ekolayzer taktırmamı önerirsiniz? (Düğünde kullanıcağım)

Bağlamam var demişsin de, gerçi telli saz diye tabir edilen ve halk arasında SAZ diye bilinen estromanın adı BAĞLAMA dır bu nedenle Elektro mu Kuru bağlama mı orasını tam anlayamadım bu şekilde sana tavsiyelerimi ileteyim. Ben BOSS marka ekolayzer'i her iki bağlama da kullandım tatmin olmadığım gibi gereksiz de buldum. Eğer elektro kullanıyor isen bence gene BOSS marka Lesli ve istersen yanında da OKTAV cihazı kullan. Eger kuru bağlama ise tabiki FHİŞMEN manyetikli olması yanında gene sana yanında BOSS marka Diyabaks önerebilirim. Saygılarımla,

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri