**barıs pa800 4telli orjınal gıbı**

• Konbuyu başlatan pyst79
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 9K

İyiki Doğdunuz :)

abi şunun kmp verde bizde kullanam yavvvv:)

Kardeş Gerçekten güzel olmuş ..eline sağlık....Setti ki orjinali mi böyleydi yoksa...tonlarında oynadınmı....çünkü ince oktavları da güzel çıkıyor...ses cırtlamıyor yani...

--Peki bu 4 telli hangi setten kardeş.... mümkünse kadr arkkadaşın dediği gibi paylaşırsan bizde kullanırız...

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler bu sesi kendim editledim 4telli nin kmpsinide paylaşıma sundum sempling bölümünden indire bilirsiniz

Cevap: **barıs pa800 4telli orjınal gıbı**

çok güzel olmuş,paylaşım için teşekkürler...

Çok Güzel Olmuş...Ellerinize Ve Yüreğinize Sağlık...Güzel Çalışma Olmuş...

harika ellerine saglık

bravo tebrikler sahane olmus

tebrikler kardeşim bu bağlamadan orjinal tınıyı almamız senin böyle güzel klavye kullanmana bağlı ellerine sağlık

kardeşim eline sağlık tekrar tekrar dinliyorum gerçekten güzel.... dünde paylaştığın kmf yi yükledim olmadı hata veriyor..ram den ses sildim yer açtım yine yüklenmedi....

---acaba sen bu setini paylassanda senin seti yukleyip hangi saund samplar sesi kullanılmıs onun ismini yazıp...sonrada kendi setimizi yukleyip senin setin saund dosyasından o sesi alıp....performansdan da yukleyip...sonra o saund sesini secerek yukleyerek yapıyorum....sen setini paylaşırsan o sekilde yapabilirim...

çok güzel olmuş eyvallah...ferit arkadaşın dediği gibi seti paylaşırsan memnun oluruz. bu gibi şeyler paylaşılır ve işlenirse daha güzel setler ortaya çıkar muhakkak.saygılarımla...