adem abi emeğine sağlık.
selamlar.
sağol hakan kardesim sevgi ile kal kardesim benim...
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
adem abi emeğine sağlık.
selamlar.
Teşekkürler dostum butonum yok hakkın bakidir...
Abilerin gülü özledim muhabbetlerini....Rutan Hocam'da gözükmüyor ve daha niceleri nerelerde sorması ayıp...Saygılarımla
güzel kardesim bende özledim seni allah biliyor diyer dostlarımızda buradalar site yenilendi bende pek olamıyorum bu ara güzel kardeşim dinleniyorum ama çok sevindim gördüğüme insallah iyiisindir güzel kardesim sevgi ile kal herdaim...
Hamdolsun abilerin gülü ne olsun işte...Sosyal bir Devlet anlayışı içersinde anlaşılmaz olaylar yaşamaya dewam...Yüce Allah'ımın güzel Meleklerine emanetsin abilerin gülü...Bu gecelik benden bu kadar...Sabah avukatlar ile görüşmelerim olacak...Bu aralar Sosyal Devlet içersinde antisosyal bir şekilde ezilişimizin davası için uğraşıyorum...Dualarınıza ihtiyacım var...Tekrardan görüşebilmek dileği ile....
kardeşim bütün dualarım seninle allah yar ve yardımcın olsun doğru direyi kimse bükemez kardeşim sevgi ile kal herdaim...
İnşallah dediğin gibi olur abilerin gülü...Anayasa'ya aykırı maddeler ile belimizi bükmeye çalışıyorlar ve gizli kapaklı kanun ve yönetmeliklerle üstünü örtmeye çalışıyorlar...Bu sefer seyirci değilim abilerin gülü...Bu sefer canım yansa dahi yargının terazisine biniyorum...Kimin gücü fazla ve adil ise onun kefesi ağır basacaktır inşallah...Allah'ıma emanetsin güzel abim...