- Enst.
- Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Sevgili arkadaşlarım ve müzisyen, yüreği sevgi saygı dostluk ve insanlık dolu yol arkadaşlarım. Beni bu iki nick ile tanımayanınız sanırım yoktur. Bende on onbeş sene önce bu site ye üye olarak sizler gibi yardım taleplerinde bulunarak bir çok bilgi ve beceri sahibi oldum. Öğrendiğimi bildiğimi sizinle paylaşmaktan büyük haz duyarım. Bir dostum arkadaşım kardeşimin mutluluğu bende tarifsiz heyecan yaratır enaz onun kadar sevinirim. Komiklik yönümde ağır basmaktadır bu yüzden çoğu kez gülen yüz ikonu nu kullanırım bunu da bazı art niyetli arkadaşlarım zaaf görüp bana saldırdığı da oluyor ben gül dikensiz olmaz misali buna da eyvallah diyorum.
Arkadaşlar afedersiniz, BİLDİĞİNİ BİZİM İLE PAYLAŞMAYAN SIRTINDA YÜK TAŞIYAN EŞŞEK TEN FARKSIZDIR derler. İşte bende Eşşek olmaktansa Eşref olmayı yeğelerim.
Bu nedenle sizlerden ricam yardım talebiniz var ise bildiğim bir konu ise hiç kimsenin ezilmeden büzülmeden üzülmeden direk bana başvurmasından büyük onur duyarım. Her zaman yanınızda oldum ve bu can bu tende olduğu müddetçe de olmaya devam edeceğim. Bu böyle biline,
Hepinizi candan ve yürekten kucaklıyor sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yaşam diliyorum. Saygılarımla,
Arkadaşlar afedersiniz, BİLDİĞİNİ BİZİM İLE PAYLAŞMAYAN SIRTINDA YÜK TAŞIYAN EŞŞEK TEN FARKSIZDIR derler. İşte bende Eşşek olmaktansa Eşref olmayı yeğelerim.
Bu nedenle sizlerden ricam yardım talebiniz var ise bildiğim bir konu ise hiç kimsenin ezilmeden büzülmeden üzülmeden direk bana başvurmasından büyük onur duyarım. Her zaman yanınızda oldum ve bu can bu tende olduğu müddetçe de olmaya devam edeceğim. Bu böyle biline,
Hepinizi candan ve yürekten kucaklıyor sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yaşam diliyorum. Saygılarımla,
Moderatör tarafında düzenlendi: