U udi79 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 20 May 2010 Mesajlar 77 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 45 Konum İstanbul Enst. Pa600,Ud 28 Eyl 2015 #1 beni al onu alma altyapı dante tr. yorum yazarsanız sevinirim. Ekli dosyalar BENİ AL DANTE.mp3 4.6 MB · Görülen: 434
AdmiN Timur ilhan Yönetici Administrator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 14 Şub 2003 Mesajlar 6,061 Tepkime puanı 1,230 Puanları 113 Konum Babaeski Web sitesi eskibaba.blogspot.com Enst. Trakya Müzik 28 Eyl 2015 #2 Cevap: beni al onu alma altyapı dante tr sanırım çalmaya yeni başlıyorsunuz ben öyle anladım.. biraz daha ilgi göstermen lazım genel olarak..
Cevap: beni al onu alma altyapı dante tr sanırım çalmaya yeni başlıyorsunuz ben öyle anladım.. biraz daha ilgi göstermen lazım genel olarak..
U udi79 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 20 May 2010 Mesajlar 77 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 45 Konum İstanbul Enst. Pa600,Ud 28 Eyl 2015 #3 Cevap: beni al onu alma altyapı dante tr AdmiN' Alıntı: sanırım çalmaya yeni başlıyorsunuz ben öyle anladım.. biraz daha ilgi göstermen lazım genel olarak.. Genişletmek için tıkla ... Aslına bakarsanız çokta yeni değilim. ataklarda sorun var farkındayım bir türlü oturtamadım. şarkının orjinalini dinledinizmi biraz arıza geçişler.
Cevap: beni al onu alma altyapı dante tr AdmiN' Alıntı: sanırım çalmaya yeni başlıyorsunuz ben öyle anladım.. biraz daha ilgi göstermen lazım genel olarak.. Genişletmek için tıkla ... Aslına bakarsanız çokta yeni değilim. ataklarda sorun var farkındayım bir türlü oturtamadım. şarkının orjinalini dinledinizmi biraz arıza geçişler.