Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim orgum plus 3 plus 4 set lazım deyerli arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
Cevap: benim orgum plus 3 plus 4 set lazım deyerli arkadaşlar yardımcı olabilirmisi
abi 100 tl sıkıntı deyil ama mesela ben hataydayım burdaki diyer yorumlardan öyrendigim orgu gönderecem gidiş geliş kargosu 120 liradan fazla tutar zaten veya ses kartını mı gönderecen diyorlar onuda ben anlamıyorum anlasam hdd takmayı düşünüyorum mesela nasıl hdd alacam nere takacam bilgim yok bilsem hdd takarım plus 1 plus 2 plus yüklerim 4 de gerek kalmaz bence veya sizin bilginiz varmı nasıl hdd alacam ve neresine takılıyor acaba
Cevap: benim orgum plus 3 plus 4 set lazım deyerli arkadaşlar yardımcı olabilirmisi
hdd takınca plus 1 2 3 yükler kullanırım kafama göre diye düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. hdd depolama alanından başka bişeye yaramaz. orga sadece bir tane plus serisi yükleyebilirsin. hdd ile falanda uğraşma boşuna bi işe yaramaz fazla. org tamir eden bi yer varsa ona söktürüp kartı gönderirsen daha ucuz olur yoksa orgu komple gönderiyim dersen tabiki maliyeti fazlalaşır ve buna değmez