• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Benim Setten daha iyi bir set varsa buyrun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Benim Setten daha iyi bir set varsa buyrun...

Arkadaşlar stin son halini yeniden siteye koyacağim.. Ama kafamda ki düünce bu konuyu admine soylesekte komple kapasa yeni konu açsak oaraya taze link koysak nasil olur acaba ? Yeni en son halini aticam yakinda çünki pa 800 öyle bir aletki yenilemden olmuyor sikiliyorum ben... Ama şu var beim setimin en güzel yani gereksiz sesler ve ritimlerle dolu değil içi ve bütün herşey cihazda saoundlandi bu çok önemli... Herkez set yapar kariştirir ama bu kolay bir iş değil sifirdan karmada olsa set yapmak... Bazi arkadaşlar indirmeye bile üşeniyor ben tam 1 senemi verdim bu sete kiymetini bilin

sen seti bitir bana haber et gerekeni yaparız kolay gelsin

teşekkürler

link ölü kardeşim

admin bu konuyu kapatabilirmi güncel halini koydum siteye sadece o kasin lütfen teşekkürler...

sen öncelikle başlığını değiştir arkadaşım benim setten iyisi var demek biraz tuhaf geliyor daha uygun birşey yazarsan farklı olur.

gercekten emegine zihnine saglik 1 sene ugrasmissin okadar sürüyormu ki bir set yapmak ben daha yeni aldim pa 800 bi deniyecem ona göre yorum yazarim tessekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri