• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

bir amatör kayıt daha ((( seni yazdım kalbime PA800...))

• Konbuyu başlatan mfsert
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görülen : 4K
Cevap: bir amatör kayıt daha ((( seni yazdım kalbime PA800...))

teşekkürler betermen hocam çok haklısın valla.. farklı parçalarla gelmek lazım artık ;)

Hocam eline sağlık her zamanki gibi çok güzel olmuş. orgu bilgisayara kulaklık çıkışından bağlarsan stereo kayıp yapıyor. output çıkışından tek jak ile bağlayınca mono oluyor kaliteli ses vermiyor. ben öyle yapıyorum

eline,yüreğine sağlık.yine güzel bir çalışma olmuş.kardeşim senden bir ricam olacak.cengiz kurtoğlundan resmini öptümde yattım ve emrahtan unutabilsem parçalarınıda çalabilirmisin.gönlünden geçerse tabii.başarılarının devamını dilerim.

eline,yüreğine sağlık.yine güzel bir çalışma olmuş.kardeşim senden bir ricam olacak.cengiz kurtoğlundan resmini öptümde yattım ve emrahtan unutabilsem parçalarınıda çalabilirmisin.gönlünden geçerse tabii.başarılarının devamını dilerim.

korg pa500tr downlond bölümünde midi formatında paylaştım ben mp3 çevirip dinlemenı tavsiye ederim

teşekkür ederim piyanistali3460