Bir garip ulkeyiz

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
Bir garip ulke turkiye nerdeyse hergun bir sehit veriyoruz ama ne hikmetse ulkemizde hersey yerinde paparaziler kim nerde kimle ne yapmıs hangi takım kimi almıs eglenceler dugunler devam tvlerde eglenceler devam ates dustugu yeri yakar misali sehitlerimizin anası babası yakın dostlari kan agliyor cumurbaskanı hasta meclis tatilde herkez yazlıklarda cakal surusu ortalıkta askerlerimizi sehit ediyor bakıyoruz hepimiz kendi alemimizde hayat devam ediyor misaliyasıyoruz uyanın ulkem uyanın bu teröru bu asker degil kurtulus savası misali halk bitirecek bunun baska yolu yok bu cennet vatanımıza sahip cıkma zamanı geldi ekmek heryerden bulunur ama vatan bulunmaz baska turkiye yok saygılar

Cevap: Bir garip ulkeyiz

evet hocam aynen katılıyorum size.herkes kendi halinde yaşıyor.daha dogrusu medya kendi halinde bence.

Akşam haberlerde 10 şehitimizin baba ocaklarından görüntüler vardı.İçim acıdı...Diğer bir tv kanalındaki haberin konusu da şuydu ; Sosyetik "güzel" xxxxxx (nasıl bir güzellik anlayışıdır o ayrı konu) Bodrum'daki yaz sezonunu kapattı.Vah vah...Kış geliyor ne yapacak zavallı kızımız.Yanlış söyledim ne yapacak basınımız o xxxxxx'in bikinili görüntülerini yayınlayamayınca...

kardeşim hepiniz eleştirmekten öte birşey yapmıyorsunuz netten isteyen istediğini söylüyor.varmı meydanlarda birtane haber.şehit cenazelerine bile katılmaz oldu bu millet.sıra size de gelir sizinde canınız yanar bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığına bürünmüş herkes.gün gelir o yılan sizlerinde bi tarafına dokunur.bu ülke bukadar kolay kurulmadı bukadar kolay da kaybedilmemeli bence.hepiniz askerliğini yapmış insanlarsınız sizde şehit olabilirdiniz.kardeşiniz babanız çocuğunuz da şehit olabilir sadece ah vah etmeyle olmuyor bu işler.bu vatan üzerinde öyle oyunlar dönüyor ki gerçekten anlasanız hepiniz oturur ağlarsınız.çocuklarınızın ailenizin ülkemizin geleceği hiç iyiye gitmiyor bunu herkes bilsin

Sivil toplum yöneticileri uyuyorsa biz ne yapabiliriz?

ülkem ve kendi adıma başımız olsun askerliğimi fazlasıyla kayıp vererek yaptım borcu olanlar borucunu ödesin.formda siyaset yapmak yasak olduğu için es :):)

siz toplumun bir parçası değilmisiniz.sivil toplum örgütü ne demek ALLAH aşkına.Bu toplum dizileri izlemese salak salak yarışmaları izlemese yayınlanır mı sizce.bizim toplumumuz koyun gibi güdülmeye alışmış.bahane uydurmaya başkalarına suç bulmaya gerek yok önce aynaya bakmak lazım.

burada siyaset yapmıyoruz arkadaşım.Ülkemizin sorununu yamışsınız bende yorum yapıyorum.Siyaset iyi birşey olsaydı zaten evliyalar embiyalar siyaset yapardı.Bu ülkenin evlatlarının hakkını yiyenlere ben hakkımı helaletmiyorum.Eminim ki o şehit olanlarda analarıda babaları da eşleri de çocukları da haklarını helal etmiyorlardır.
hani şehit cenazelerinde saf tutan yüzsüzler var ya hoca sorduğun da hakkımı helal ediyorum diyor.senin ne hakkın var o şehit üzerinde de helal ediyorum diyorsun.asıl o şehit size hakkını helal ediyormu.hangi partiden olursa olsun hangi dine hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun bu vatana ihanet edene lanet olsun.

adamlar hak arıyormus neyin halkkını arıyorsun be kafir ben bu vatanın öz ve öz evladi gazi torunu iken benim devletim köyumden etti köylumu dagitti yine bir hak talep etmedik devlettir vardır bildigi dedik. onlar kimde hak arıyorlarmıs ne haklari varmis bunlari yapan gercek kürt kardeslerimiz degil bunu herkez biliyor ama artık doguda batida karadenizde akdenizde uyanması lazım yoksa sonu iyi olmayan bir sona gidiyoruz

Doğru söylüyosunuz arkadaşlar enson ki açılan konular yüzünden tepki gelmişti bu yüzden böyle yazdım bu konuda en çok isyan etme hakkı benim çünkü askerlîğini dolu dolu yapmış birisiyım askerden gelince 5ay kapı çalındığında silaha sarılıp baskın var diye bağrıyodum şükür hepsini atlattık bu konudaki son yorumumdur.