Yalçın Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 8 May 2007 Mesajlar 810 Tepkime puanı 4 Puanları 0 Enst. Korg Pa800-CG190CEGitar-Ney-Keman 5 Şub 2010 #1 Bir Zamanlar Arşivi
keşanlı mustafa Allah rahmet eylesin 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Mar 2007 Mesajlar 1 Tepkime puanı 25 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Yamaha Genos 5 Şub 2010 #2 özellikle 1 nci arşivdeki parçalar beni geçmişe götürdü.Kalbim sızladı.... ah.. gençlik...hatırlattığınız için teşekkürler.... Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Şub 2010
özellikle 1 nci arşivdeki parçalar beni geçmişe götürdü.Kalbim sızladı.... ah.. gençlik...hatırlattığınız için teşekkürler....
Nejat Levent MERHUM ( Allah Rahmet eylesin) 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Nis 2005 Mesajlar 1 Tepkime puanı 8 Puanları 0 5 Şub 2010 #3 keşanlı mustafa özellikle 1 nci arşivdeki parçalar beni geçmişe götürdü.Kalbim sızladı.... ah.. gençlik...hatırlattığınız için teşekkürler.... Bende senin gibi oldum.Tesekkurler.
keşanlı mustafa özellikle 1 nci arşivdeki parçalar beni geçmişe götürdü.Kalbim sızladı.... ah.. gençlik...hatırlattığınız için teşekkürler.... Bende senin gibi oldum.Tesekkurler.