• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bitmeyen istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
Evet ustadlar bitmeyen dedim cunku daha önce bu konuyu acmıstım benim derdim reg sesi bana transpose si 0 veya +3 arası ritimlere göre sesi degismeyecek yaylı elektro zurna klarnet sololaed ney macun sesleri tek regde toplayacak ustad yardım ederse cok memnun olurum sesler kulaga hos gelsin yeterli cunku o kadar reg var ama 1 tane istedigim hepsi bir arada yok ve sesler sabit olursa cokmutlu olurum simdiden tskler insallah konuya duyarlı bir yamahaciustadım cıkar simdiden tskler

Cevap: Bitmeyen istek

demekki artık or700 v2 plus ölmus ruhuna el fatiha elinizdekilerle yetinin misali bir destekcıkan olmadi neyse yinede kızmıyorum cunku cokta birsey beklemiyordum yazık

Sayın hocam Regist Bank'lara ses ve ritmleri toplamanınızı anlıyorum yanlış mı anlıyorum?Bu işlemi kendiniz yapsanız daha iyi olmaz mı?Herkesin kendine has bir reg anlayışı vardır.Sizin programda,sahnede nasıl bir tarzınız,tercihiniz var bilemeyizki...Registrasyon yapmayı bilmiyorsanız yardımcı olmaya çalışalım...

Sayın hocam Regist Bank'lara ses ve ritmleri toplamanınızı anlıyorum yanlış mı anlıyorum?Bu işlemi kendiniz yapsanız daha iyi olmaz mı?Herkesin kendine has bir reg anlayışı vardır.Sizin programda,sahnede nasıl bir tarzınız,tercihiniz var bilemeyizki...Registrasyon yapmayı bilmiyorsanız yardımcı olmaya çalışalım...

sayın ustadım ilk önce konuya duyarlı oldugun icin tskler tek sorum var yanlıs anlama ben bunu yapmayı anlasam yardım istermiydim tarz diye birsey yok benim istedigim sesler belli sadece sabit reg istiyorum sesler ritime göre degismeyecek ve tok ses bu kadar video ile anlatim yaparsan belki bende yapabilirim cunku orgga cok acemiyim yinede tskler sesler yukarda yazılı elimde olan reg lerde arasından birkaci iyi geri kalanı kotu her muzige hitap edecek sesleri ben zaten yazdım sizden ricam bu sesler tanspoze 0 ve +3 araı tok sesler zaten org -3 den sonra sesler guzel ama benim sesime ters bana -3 teki gibi cıkacak +3 aynı sesi yapacak ustadların yardımı lazım o kadar tskler

Bu konuda Dr Salim kardeşimin videoları vardı.Zamanında bende çok yararlanmıştım.Sitemizde var diye hatırlıyorum.Şöylede bir video var s900 ile ilgili işine yarayabilir menü görünümü aynı...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=f0W-QVMpmTo&feature=related]Yamaha PSR S 900 - Registration Memory Keys - YouTube[/ame]

hahhahahahaha ilahi dream song kardeş hiç gülesim yoktu emre yusuf türkçe reg yapamıyor sen ingilizce anlatan video koymuşsun )))) kusura bak ma güldüm mustafa abiş sıkma canını reg hazır yollayacam sana artı 3 den hemde

hahhahahahaha ilahi dream song kardeş hiç gülesim yoktu emre yusuf türkçe reg yapamıyor sen ingilizce anlatan video koymuşsun )))) kusura bak ma güldüm mustafa abiş sıkma canını reg hazır yollayacam sana artı 3 den hemde

öncelikle sonsuz tskler hakan ustadım zaten bu alemde senden baskasını tanımam yamahada senin sayende bu yamahayı satmıyorum vallahi yoksa coktan satmıstım yinede arkadasa tskler emek etmis konuya duyarlı kalmıs ALLAH SİZLERDEN RAZİ OLSUN

Arkadaşın ingilizce bilmemesini aşağılamanı bıraktım Türkçe reg bile yapamıyor diye keyiften göbek atmana hiç gerek yok. Menü aynı, adam nereye basıyorsa aynısını bassan çözersin.Sen sanırım zamanında bunu da anlamamışsınki insanların ingilizce birşeyler anlatması çok tuhafına gidiyor..Günümüz global çağ..İnternetin etinden sütünden yararlanmayı biliyoruz da birazda ekmek parasını kazandığımız orgun hiç olmazsa menüsünün ne işe yaradığını çözmeye çalışalım el aleme muhtaç olmamak için...

Arkadaşın ingilizce bilmemesini aşağılamanı bıraktım Türkçe reg bile yapamıyor diye keyiften göbek atmana hiç gerek yok. Menü aynı, adam nereye basıyorsa aynısını bassan çözersin.Sen sanırım zamanında bunu da anlamamışsınki insanların ingilizce birşeyler anlatması çok tuhafına gidiyor..Günümüz global çağ..İnternetin etinden sütünden yararlanmayı biliyoruz da birazda ekmek parasını kazandığımız orgun hiç olmazsa menüsünün ne işe yaradığını çözmeye çalışalım el aleme muhtaç olmamak için...

ustad hakan dosttum saka yapmıs zaten reg i o ve degerli unal kardesimiz hazıladı gonderdiler sagolsunlar beni assagılama gibi bir derdi olmaz dosttumun elbette adamın bastıgı yerlere basalım ama turkce anlatımlı olsa daha iyiolurdu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...