- Enst.
- yamaha or700v2pulus
Cevap: Bitmeyen istek
bak arkadaş tekrar söylüyorum .... Hahahaha çok güldüm gene şimdi sen madaratör olarak beni banlarsın daa..... Boşununa tartışmayalım sitede kaçtane ingilizce bilen piyanist var... Oda merak konusu teknolojinin tebiki eti süti her seyinden yararlanacaz ama türkçesi bizim için daha annlamlı olur çünkü anlarızz ... Okeyyyy
arkadaşın ingilizce bilmemesini aşağılamanı bıraktım türkçe reg bile yapamıyor diye keyiften göbek atmana hiç gerek yok. Menü aynı, adam nereye basıyorsa aynısını bassan çözersin.sen sanırım zamanında bunu da anlamamışsınki insanların ingilizce birşeyler anlatması çok tuhafına gidiyor..günümüz global çağ..internetin etinden sütünden yararlanmayı biliyoruz da birazda ekmek parasını kazandığımız orgun hiç olmazsa menüsünün ne işe yaradığını çözmeye çalışalım el aleme muhtaç olmamak için...
bak arkadaş tekrar söylüyorum .... Hahahaha çok güldüm gene şimdi sen madaratör olarak beni banlarsın daa..... Boşununa tartışmayalım sitede kaçtane ingilizce bilen piyanist var... Oda merak konusu teknolojinin tebiki eti süti her seyinden yararlanacaz ama türkçesi bizim için daha annlamlı olur çünkü anlarızz ... Okeyyyy