• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bitmeyen istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bitmeyen istek

arkadaşın ingilizce bilmemesini aşağılamanı bıraktım türkçe reg bile yapamıyor diye keyiften göbek atmana hiç gerek yok. Menü aynı, adam nereye basıyorsa aynısını bassan çözersin.sen sanırım zamanında bunu da anlamamışsınki insanların ingilizce birşeyler anlatması çok tuhafına gidiyor..günümüz global çağ..internetin etinden sütünden yararlanmayı biliyoruz da birazda ekmek parasını kazandığımız orgun hiç olmazsa menüsünün ne işe yaradığını çözmeye çalışalım el aleme muhtaç olmamak için...

bak arkadaş tekrar söylüyorum .... Hahahaha çok güldüm gene şimdi sen madaratör olarak beni banlarsın daa..... Boşununa tartışmayalım sitede kaçtane ingilizce bilen piyanist var... Oda merak konusu teknolojinin tebiki eti süti her seyinden yararlanacaz ama türkçesi bizim için daha annlamlı olur çünkü anlarızz ... Okeyyyy

bak arkadaş tekrar söylüyorum .... Hahahaha çok güldüm gene şimdi sen madaratör olarak beni banlarsın daa..... Boşununa tartışmayalım sitede kaçtane ingilizce bilen piyanist var... Oda merak konusu teknolojinin tebiki eti süti her seyinden yararlanacaz ama türkçesi bizim için daha annlamlı olur çünkü anlarızz ... Okeyyyy
Senin müzisyenlik sıfatın bir kere bu sitede olmayı gerektirmiyorki seni banlamaktan bahsediyorsun.Bana göre bunu bir kenara bırakacak olursak toplum kurallarının ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar bilinçsiz bir insansın ..Şu mesajında bile ne kadar laçka ve yoz bir tavır ortaya koyuyorsun.Banlanma yaptırımı aslında sebep sonuç ilişkisinin bilincinde olan insanlar için yapılır.

Bir şeyi savunmak, iddia etmek seviye kuralları çerçevesinde olur.Karşındaki insanda bundan feyz alırsa ortada sorun kalmaz.Senin gibi seviyesiz bir yaklaşım ancak tepki doğurur.Benim görevim işte senin gibilere müdahale etmek.

Senin müzisyenlik sıfatın bir kere bu sitede olmayı gerektirmiyorki seni banlamaktan bahsediyorsun.Bana göre bunu bir kenara bırakacak olursak toplum kurallarının ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar bilinçsiz bir insansın ..Şu mesajında bile ne kadar laçka ve yoz bir tavır ortaya koyuyorsun.Banlanma yaptırımı aslında sebep sonuç ilişkisinin bilincinde olan insanlar için yapılır.

Bir şeyi savunmak, iddia etmek seviye kuralları çerçevesinde olur.Karşındaki insanda bundan feyz alırsa ortada sorun kalmaz.Senin gibi seviyesiz bir yaklaşım ancak tepki doğurur.Benim görevim işte senin gibilere müdahale etmek.

bence banlamakla yanlış yapmışsın değerli bir arkadaşımızdır kendisi

çok ritim ve ses ve midi konusunda yardımlarını esirgemeyen menfeaat gözetmeksizin her telefona cevap veren biriydi

çok ritim ve ses ve midi konusunda yardımlarını esirgemeyen menfeaat gözetmeksizin her telefona cevap veren biriydi

aynen öyledir bir saka misali banlandi asla art niyetli degildir arkadasım :(

bence banlamakla iyi yaptınız. emre yusuf arkadaşım reglerin yanında freeze tuşu var regde ses değişikliği yapınca ritim de değişmez transpose de değişmez o tuşa basarsan.regleride netten indirirsin bir sürü var.

bence banlamakla iyi yaptınız. emre yusuf arkadaşım reglerin yanında freeze tuşu var regde ses değişikliği yapınca ritim de değişmez transpose de değişmez o tuşa basarsan.regleride netten indirirsin bir sürü var.

sagol ustad onu biliyorum ama hepside var netteki ban a gelince ön yargılı olmamak lazım

nekee sen hakanı tanıyormusun yoksa dream songs denen mataratörün yalakasımısın dingil emre yusufla hakanın farklı bir dostluğu var siz bilemezsinizz konuya sap gibi atlama nakeeeeeeee

nekee sen hakanı tanıyormusun yoksa dream songs denen mataratörün yalakasımısın dingil emre yusufla hakanın farklı bir dostluğu var siz bilemezsinizz konuya sap gibi atlama nakeeeeeeee

arkadaş fikrini belirtmiş bu şekilde cevap vermeniz hiç hoş değil piyanist_2567.
ayrıca değerli moderatörümüz dream songs ,arkadaşı süresiz banlamamış,bir müddet sonra yasağı bitecek.demekki mod arkadaşımız hoş görülü davranmış.bu konuyu fazla uzatmanın anlamı yok.uslubunuz hoş değil bu şekil cevaplar olursa ban sayısı artacak gibi.konuyu kapatıyorum.

Ferdesu hocam konuyu kapatmış ama kendisinden çok özür dileyerek yazmak zorunda kaldığımı ifade etmek isterim..

Forumumuzda zaman zaman üyelerin birbirleriyle diyalogları hiç istenmeyen bir düzeyde.Bunu herkes görüyor.Bizler müzisyeniz toplum kurallarına,görgü ve geleneklerimize daha hassas olan insanlar olmak zorundayız.Bu forumu kalite anlayışıyla belli bir çizgide tutmak için tüm yönetici ve moderaör arkadaşlarımız ellerinden geleni yapmakta...

emre yusufla hakanın farklı bir dostluğu var siz bilemezsinizz konuya sap gibi atlama nakeeeeeeee

Bu hesaba göre sende diğer iki üyenin yalakası oluyorsun.Hatta sazan durumuna düşüyorsun..

nekee sen hakanı tanıyormusun yoksa dream songs denen mataratörün yalakasımısın dingil

Her türlü düşünceni dile getirebilirsin ama bana göre "dingil" kelimesi geçen bir mesaja sahip birisi terbiyesini ortaya koyuyor...

Bu forumda bir şeyler paylaşmak, paylaşım sahibinin küstahça tavırlar sergilemesi hakkını kazandığı anlamına gelemez.Bizimde hatalarımız olabilir bunu saygı sınırları içerisinde ortaya koyarsanız gereği yapılır bunu yapmayan her üyeye bana verilen yetkiler doğrultusunda davranırım.Kimseye şirin gözükmek gibi bir derdim yok benim amacım çok sevdiğim ve faydalandığım,kalıcı ve gerçek dostluklara sebep olmuş bir sitenin hakettiği kalite seviyesinde devamlılığını sağlamak.

Bu forumda ben dahil kimse olmazsa olmaz değildir.Paylaşım yapacak birileri ve gerektiği şekliyle moderatörlük yapacak birileri elbette bulunur.Saygısızlık insan olmanın erdemleriyle çelişen bir tavırdır.Kendinizde bu erdemin olmadığını düşünüyorsanız buyrun,saygısızlığa devam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...