bk 5 elektro ve misket ritimi katip

• Konbuyu başlatan katip20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 3K

katip20

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND BK 5 TÜRK
https://soundcloud.com/katip20/elektro-ktp

en son editlediğim bağlama sesi ile bir demo yapmaya çalıştım.ses nasıl olmuş arkadaşlar yorum bekliyorum

konuya kullandığım ses paketini ve birde misket ritimi ekledim.demodaki ses 40. sıradaki elektro ktp sesidir.

Ekli dosyalar

• katip ses.rar
    13.1 KB · Görünümler: 205
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: bk 5 elektro katip demo

Maaşallah Hocam. Aslında Biz Senden Ritim Bekliyoruz Ne Oldu O İş Anlatmıştın Bana Bişiler Yapıcam Diyordun Hocam.

Maaşallah Hocam. Aslında Biz Senden Ritim Bekliyoruz Ne Oldu O İş Anlatmıştın Bana Bişiler Yapıcam Diyordun Hocam.

ritimde yapmaya çalşıyorum fırsat buldukça fakat ritim çok fazla zaman alıyor...iyi birşeyler ortaya çıktıkça paylaşırım

sunum güzel elinize sağlık alet üzerinde 4 telliden başka elektro sesler yokmu.şahsen dinlemek isterdim..

saygılarımla

Kayıt biraz kötü, buna rağmen iyi geliyor, çok dertli bir elektro gibi :) Sesin kendisini paylaşırsanız daha sağlıklı olur.

Bu arada ud sesiniz, favori ud sesim. Sizi yakalamışken teşekkürümüde edeyim.

ellerinize saglık yeni ses rıtım beklıyoruz...............izmir.den selamlar........................

yeğenim bende korg pa55 tr olmasına rağmen yapmış oldunun çalışma gayet güzel olmuş .mümkünse pa 55 içinde yazabilirsen bu sitede yayınla mehmet amcanı sevindirirsin hiç olmazsa .saygılarYEĞENİM BEN PA 55 TR İÇİN ELEKTRO SESİ YAZA
BİLİRMİSİN DİYE SORMUŞTUM. SAYGILAR.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: bk 5 elektro ve misket ritimi katip

konuya kullandığım ses paketini ve birde misket ritimi ekledim.demodaki ses 40. sıradaki elektro ktp sesidir.

Cevap: bk 5 elektro ve misket ritimi katip

Paylaşım için çok teşekkür ederim...