• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bk 5or 2-4 rtimleri bu tadı vermiyor!!!!!!

Cevap: Bk 5or 2-4 rtimleri bu tadı vermiyor!!!!!!

tarz meselesi ben bk-5 ten memnunum arkadaşlar ülkenin her yöresine şu anda yetişmek mümkün değil... korg nerdeyse 10 yıldır bu piyasanın göbeğinde fakat korg un nesini beğeniyorsunuz anlamadım yahu akor ve alt yapı özürlü bir org o çatark çataraktan başka bişey değil gürültü akor basmasanda oluyor yani... 1000 euro luk bir alet bence pa 800 le kapışır ileride şimdi nevale eksikliği var zerinde çalışma yapılmıyor sadece zuhal müzik ne üretiyorsa yalnız el atanlar olursa bu alet piyasa da ses getirir KORG en dandik tesisatta bile çatırdıyor siz gelin bk-5 i benim sistemde bir dinleyin ki dinlesenizde benim tarzım siszi aöçamaz distortion gitar çiftetelli sevmezsiniz neyse eğer davul zurna çalacaksam bu alette neden 4-5 bin tl vereyim laptopta yetierince davul zurna var zaten AYRICA TEESSÜF EDERİM SİZLERE YAV SON 10 - 15 YILDA PİYANİST ŞANTÖRLÜK DİGİTAL DAVUL ZURNA EKİBİNE DÖNDÜ YA BU KORG SAYESİNDE NEYSE

Inşallah set bolluğu olur arkadaşlar

tarz meselesi ben bk-5 ten memnunum arkadaşlar ülkenin her yöresine şu anda yetişmek mümkün değil... korg nerdeyse 10 yıldır bu piyasanın göbeğinde fakat korg un nesini beğeniyorsunuz anlamadım yahu akor ve alt yapı özürlü bir org o çatark çataraktan başka bişey değil gürültü akor basmasanda oluyor yani... 1000 euro luk bir alet bence pa 800 le kapışır ileride şimdi nevale eksikliği var zerinde çalışma yapılmıyor sadece zuhal müzik ne üretiyorsa yalnız el atanlar olursa bu alet piyasa da ses getirir KORG en dandik tesisatta bile çatırdıyor siz gelin bk-5 i benim sistemde bir dinleyin ki dinlesenizde benim tarzım siszi aöçamaz distortion gitar çiftetelli sevmezsiniz neyse eğer davul zurna çalacaksam bu alette neden 4-5 bin tl vereyim laptopta yetierince davul zurna var zaten AYRICA TEESSÜF EDERİM SİZLERE YAV SON 10 - 15 YILDA PİYANİST ŞANTÖRLÜK DİGİTAL DAVUL ZURNA EKİBİNE DÖNDÜ YA BU KORG SAYESİNDE NEYSE

görüşlerine katılıyorum,
inan korg ta okadar nevale var genede bizler hep bi arayış içindeyiz

bk5 gerçekten çok güzel bir org sound çok iyi çok temiz ses efektlerde çok iyi ritim konusu zamanla çoğalır bence bir eksiği var iyi bir zurnası yok:)
doğu düğünlerinde çalmayan anlamaz o zurna sesini vatandaş duymayınca halay çalarken niye halay çalmıyorsun diyorlar :) ben doğulu değilim ama her müziği yapabilirim ve bursa da her millet var bu arada artvinlilerde nüfusun yarısını oluşturuyor yalnız bunların işi kolay kemençe bence çok gerekli değil ama bk5 deki kemençe oldukça güzel o hemşin oyunlaıda basit bir 2-4 ile çalınıyor zaten bir 6-8 halay ve 5-8 ilede jandarma çalınır bence problem yok o açıdan

abi alet daha çıkalı ne olduki hemen 2/4 ler eksik diyosun biraz zaman geçsin mutlaka güzel işler yapılacaktır bu cihaza evet bencede 2/4 ler pek hoşuma gitmedi ketron xd9 daki bayon ritmi gibi bi ritim olsa güzel olur

Beyler roland daha ne yapsın ? Hangi firma alt yapısına yatırım yapıyor..sorarım size....adamlar 1000 € ya klavye veriyor birde ritimler yazıyor ses paketleri hazırlıyor..korg da yamahada varmı ? Biz hem ucuz olsun hem cam kenarı olsun diyoruz...ben rolandcıların nasıl özverili çalıstıklarını gördüm BİRAZ SABIR...

Slm,Aynen katılıyorum hocam size.350tl ye a2000 için usb set satılıyor ki birde herkes beğenebilecek mi burdaki ritimleri?..Ama roland ücretsiz destek veriyor daha ne isterim ki ben bu firmadan.Üstelik takıldığımız yada çözemediğimiz yerlerde tek tek cevap yazıyor roland tr.Varmı böyle bir firma????Ben şimdiye kadar göremedim.Haksızlık etmeyelim...
Bencede var eksiklikler, roland da biliyor bu eksikliği zaten ama biraz sabır....

saygılar..

Moderatör tarafında düzenlendi: