- Enst.
- KORG PA4X - YAMAHA A5000
Cevap: Bk5 Or-Performans Ses Paketi (Kartal_123)!!!
Evet doğrudur Edirne-Uzunköprülüyüm.Ama şuan İstanbulda ikamet ediyoruz.Yaşım 42 ve 25 Senedir müzik ile uğraşıyorum.Oğlumda 3-4 senedir bu işin içinde kendisini baya geliştirdi hatta bu sitede ki bazı bk5 Or demoları ve diğer aletlerin tanıtımında ki bazı demolar oğluma aittir.Bu üyeliği oğlumla birlikte kullanmaktayız.Hayırlı Geceler.Sağlıcakla Kalın.
Kartal_123; bir de, profilinde yeni belirttiğin Edirne-İstanbul, sanıyorum Edirne kökenli İstanbul ikametli olduğunu belirtmişsin. Yanılıyorsam es geç. Birde 18 yaşında oğlunu öğrenince belli bir kemale erdiğinden (yaş olarak) bu müzikleri doğurmana artık şaşmıyorum. Gerçekten yaşın kaç? Yaşın ortaya çıksın diye değil. Bana yaşıt olman çok zorda, en azından yakınmı diye merakımdandır. Yaşıtlarımla muhabbet, zaman açısından daha uygun diye düşünmekteyim, artık. Başarların için değil, başarttırabildiklerinle öğünç duyman gerek, bu saatten sonra. Hoşçakal oğlunla birlikte.
Evet doğrudur Edirne-Uzunköprülüyüm.Ama şuan İstanbulda ikamet ediyoruz.Yaşım 42 ve 25 Senedir müzik ile uğraşıyorum.Oğlumda 3-4 senedir bu işin içinde kendisini baya geliştirdi hatta bu sitede ki bazı bk5 Or demoları ve diğer aletlerin tanıtımında ki bazı demolar oğluma aittir.Bu üyeliği oğlumla birlikte kullanmaktayız.Hayırlı Geceler.Sağlıcakla Kalın.