Bomba Roland Bk-7m Ritim Modül-keşanlı mustafa

Cevap: Bomba Roland Bk-7m Ritim Modül-keşanlı mustafa

bu modelde zuhalden se yandık

Bomba gibi yeni demo ekledim. Bence olaganüstü gitar sesi ve davul....Hoş geldin roland diyorum.....

artık rolandın adam akıllı bı aranegr cıkarma zamanı gelmıstırr hep heycanla bekledık ama geneldee bos cıktı buarada okan09 abıme sonuna kadar katılıyorrrumm kısme surda bı dogru duzgun armonıden muzıkal kalıteden bahsetmıyorr varsayoksa zurna elktro baglama kımse surda bı pıano teknıgınden bahsetmıyorr yok yamaha yok korg yok rolandd kardesımm once muzık ogrenmemız lazım cogumuz armonıden uslden solfejden bı haberrızz yok pıct bende yok soyle rıtım kımse sızı ıyı rıtımyazıyorsunuz dıyee ıyı ır yerde ıs vermez ama ıyı akor basarsanız ıyı pıano calarsanız sıze bırcok kapı acılırr keske ımkanlar olsada canlı rtımlerle canlı esntrumanlarla calıssak

doğru döylersin arkadaş ama yıllarca adam gibi tavırla bağlama çalmak için ömrümü bitirdim elde avuçta sadece çaldığım kaldı bir dikili ağacım yok.konservatuar bitirip piyasaya düşenler ne yapsın mecbur arkanda dayın emmin yoksa bu ülkede iş yok piyasada düğün çalıyoz adam udu bağlamayı yiyo ama eline bir klavye geçmiş yabancı yabancı bakıyo bunun neresine dokunsam nasıl başlasam kimden yardım istesem daha önce hiç görmemiş kullanmamış bir şeyde anlamıyo sözüm ona artık org öğrenecek düğün çalacak ekmek yiyecek yazık.

bence bu alet iş yapmaz roland boyle modul yapacagına sample okuyan yada sample yuklenen bır klavye cıkarsa ucuz yolluu kapıs kapıs gıdecek ama adamlardakı zıhnıyet farklı turkıye pazarını onemsemıyorlar neyse hayırlı olsun

türkiyeye ne zaman gelir acaba?bu cihazı yakından takib ediyorum.Acaba türkiyede fiyatı ne olur?