• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

bu gece deprem oldu

Cevap: bu gece deprem oldu

bursadada hissedilmiş bir arkadasım söledi

burda sakaryadada bayağa sallandık program esnasında orgla sağa sola gidip geldik allah yardımcımız olsun taaa tekirdağdada hissedilmesi kötü allah birdaha yaşatmasın bizlere o anları

valla uykumda hissettim deprem oluyo dedim ve uyumaya devam ettim

Kocaelide'de hissedildi.

bir arkadaşımız 1 dakika sürdü falan dedi, galiba depremin merkezinden uzaklaştıkça deprem dalgalarının etkisiyle sallantı daha uzun sürüyor olabilir,bana da gölcükten bir arkadaşım 20-30 saniye sürdü dedi.valla kurbanlık koyun gibi istanbul depremini bekliyorum,ve veriler ürkütücü.ben o bölgede yaşayan bir insanım tedirginim ,fay tek parça kırılırsa 7.6 üretir ve anladığım şu ki, marmaradaki ve kuzay anadoludaki fayın ürettiği büyük depremler 5-10 saniye değil nereden baksak 30 saniye 45 saniye sürüyor hatta 1509 istanbul küçük kıyamette 1 - 2 dakika sürdüğü bilgisi var.Allah yardımcımız olsun.

ya arkadaşlar sormayın sabaha dek uyumadık ailece.oğlum orada okuyor.tüm kütahyalı hemserilerime ve orada okuyan uzaktan yakından gelen tüm öğrenci,silahlı kuvvetler ve emniyet mensubu arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.allah yardımcıları olsun.