Sorularımla sizleri bunaltıyorum ustalarım ama lütfen kusura bakmayın tecrübelerinize dayanarak size bi sorum olacak altta resimlerde gördüğünüz seti kullanan arkadaşlarım olmuştur bu set orgumda yüklü pa80 kullanıyorum bu seti zamanında uğur şallı kardeşimiz ücret ödeyerek satın almış sonra sitede paylaşmış bende indirip orga yükledim romanlar bi harika yanlız iki adet set var indirdiğim rar dosyasında bitanesini User diğer setide banklara yükledim geleyim soruma ben bu setin hangi alt yapıyı kulandığını bılamadım bir türlü yani bu setle uyumlu piyasada bilinen başka setlerde varmı varsa banklara yüklemek istiyorum eğer hangi setler uyumlu olduğunu biliyorsanız yada bu setle uyumlu başka setler varsa elinizde burda paylaşabilirmisimiz
Bu konuyu iki yerde yazdım bi cevap alamadım setle ilgili varsa pylaşın komple orga yükleyip crd olarak burada paylaşacağım sözüm var çünkü şimdiden teşekkürler ederim
Bu konuyu iki yerde yazdım bi cevap alamadım setle ilgili varsa pylaşın komple orga yükleyip crd olarak burada paylaşacağım sözüm var çünkü şimdiden teşekkürler ederim
Moderatör tarafında düzenlendi: