buda yerli malı tek kişilik orkestra!! :)

Cevap: buda yerli malı tek kişilik orkestra!! :)

:) abi alemsin ) ikisini karşılaştırmayı düşünemiyorum bile :)

hepimizin gozden kacirdigi yetenek buymus demek bunuda furalabi arkadasimiz buldugu icin alkisi hak etti bence,saygilar

MaxAudio Acikmi acaba :D

ama bu sanki biraz daha etkileyici ;)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=eCfF0VlmdTc&feature=related"]Belgin Ugursu , ByB Belgin , Tek kişilik Orkestra , Cry Me A River - YouTube[/ame]

Moderatör tarafında düzenlendi:

:) yorumlara teşekkürler.. bizim yetenek bir başka abi ben bilmem ötesini.. not: videodaki adam yaptığı leslili elektro bağlama taklidiyle düğün çalıor.. gerçekten.. orgla ritim açıp üstüne ağzıylada çalıp söylüyüor insanlarda bir oynuyor bir eğleniyor sormayın!!! :)

bizim orgta bile böyle elektro yok bence 10 numara

bizim orgta bile böyle elektro yok bence 10 numara

hocam bu arkadaş 90 lı yılların düğün ambiansında kalmış.. o yıllardaki sesleri taklit edior.. roland e 20 ler 35ler gibi e70 gibi aletlerin atakları ve oyıllarda gerçek elektro ile gidilirdi düğüne leslili elektrolar :) dinleyince o günler geldi aklıma :)

Bu abimizi 2 sene önce yaptığımız komedi videosunun bir bölümüne koymuştuk güzel yetenek :D zaten kendisi piyanist diye biliyorum hayrettin adlı programa da çıkmıştı.

Bu abimizi 2 sene önce yaptığımız komedi videosunun bir bölümüne koymuştuk güzel yetenek :D zaten kendisi piyanist diye biliyorum hayrettin adlı programa da çıkmıştı.

yakında klip falanda çeker oaman :) bayabi meşurmuş abimiz :)

Bu alana bir cevap yazın...