BURASI TURKIYE - Doğuş - 2012 md

• Konbuyu başlatan ferdesu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 1K
Cevap: BURASI TURKIYE - Doğuş - 2012 md

Her md nin ayrı konular açılarak sunulması cok güzel. Her birinin altında ayrı ayrı tartışılıp fikir alışverişinde bulunabiliriz :):)

Anasayfa da sadece md lerin olması da iyi olmuş. Başka konulara ilgimiz olmaz zaten 21 aralıgı bekliyoz halk olarak. :) caldırıp caldırıp göbek atarız

Her md nin ayrı konular açılarak sunulması cok güzel. Her birinin altında ayrı ayrı tartışılıp fikir alışverişinde bulunabiliriz :):)

Anasayfa da sadece md lerin olması da iyi olmuş. Başka konulara ilgimiz olmaz zaten 21 aralıgı bekliyoz halk olarak. :) caldırıp caldırıp göbek atarız

sitemizide düşünmek zorundayız.google aramasında tek tek daha kolay bulunuyor,ayrıca hergün tonlarca md paylaşmıyoruz.arada sırada. beş dakikada ana sayfada md gözükse ne zararı var anlamadım.bu yüzden insanın içinden paylaşım yapmak gelmiyor.her şekilde yaranamıyoruz.ayrıca md leri indirip hiç yorum yazılmayan yüzlerce konu var.pekde meraklı değilim.ama emeğe saygı gösterilmeside güzel bir şey.buyurun konularınızı açın sizi takip ediyoruz umutpa.:D

Emeğe tabi ki saygı duyuyorum. Tamam madem google unsuru var. Sizin yaptıgınız daha sağlıklı. Peki sizin gibi iyi bir müzisyen neden md paylaşır. Bence artık şu laptopçular kazınmalı piyasadan. Siz de buna destek olmayın. Nota bilginiz çok iyi. Bence nota desteği verin foruma. Bende bu konuda yetersizim mesela :)

keşke burada md paylaşmamakla laptopçular kazınsa.ama malesefki bütün sitelerde md kaynıyor.yine stemizin çıkarları vede üye sayısını arttırmak için bizde paylaşıyoruz mademki md bölümümüz var.gördüğün gibi hepsi birbiri ile bağlantılı.notaya gelince istek olduğu zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.sitemize bir çok bilgi ve nota mevcut.istediğin bir şey olursa yardıma hazırım umutpa.iyi forumlar dilerim.