• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bursa Spor Sampiyon

Cevap: Bursa Spor Sampiyon

Ben BiR FenerLi OLaraK BurSaYı KuTLu YorUmm :))

evet gs,bjk,ts ve diğer 17 anadolu takımının,ayrıca tv lerdeki spor proğramında yorum yapanların gözü aydın.elbirliğiyle feneri yıpratıp şampiyonluktan ettiler.genede hayırlı olsun,inşallah şampiyonlar liginde bol bol puan alıp türkiyenin puanını yükseltirler.bu arada 9 eksikle bursaya giden b,j,k yi de kutluyorum.gün ola harman ola.feneride kutluyorum.karşısında 17 tane bursasporun şampiyon olmasını isteyen kutsal ittifak kuran kulüp başkanlarına rağmen erkekçe çıkıp oynadılar,birsürü pozisyona rağmen olmadı.herşey kısmet işi olmayınca olmuyor.saygılar...

Bence Fenere ii bi ders oldu. Fenere yapılanlar 3 büyüklerin hepsine yapılıor. Kendi ellerndeydi şampiyon olmak. Yenemezsen sen son maçında kendi evinde trabzonu haketmişsn demektr yerini. Bursa kadrosunu korursa fenerden daha çok katkı sağlar şampiyonlar lignde. Fenerin sıfır çektiğini hala hepimiz hatrlıorz. En son dediin kısmet tabi ki ama hakeden şampiyon oldu bunda bi tereddütmz yok sanrm;)

bursayı kutluyorum... fener kendi sahasında kazanmalıydı başaramadı kendi düşen ağlamaz..fakat trabzon çooook büyük yaaaa..''''''

birde fenerin tek başına olmasından dert yakınanlar varya ne desem bilmiyorum ya :) siz 90 dakika kendi sahanızda bir gol atamayın tek kale oynayarak..birde şampiyon sanıp sevinin 3 dakika sizi kim konuşmaaz kim gülmez..aynı şey gs veya bjk olsaydı aynı tepkiler gelirdi..ben gs liyim bursayla kapışıyor olsaydık bursanın şampiyon olmasını isterdim yine..